طرز تهیه کوفته ترکی

طرز تهیه کوفته ترکی سنتی و مخصوص

طرز تهیه کوفته ترکی سنتی و مخصوص

برای شما در این مطلب طرز تهیه کوفته ترکی سنتی و مخصوص را قرار دادیم کوفته های ترکی چه در ایران و چه در کشور ترکیه ای بسیار معروف است و ما در این مطلب دستور تهیه کوفته معروف کشور ترکیه برای شما منتشر کردیم ما این آموزش هم تلاش کردیم بصورت ویدیویی برای شما قرار دهیم. و شما می توانید با خواندن توضیحاتی که در ادامه برای شما قرار می دهیم و همچنین دیدن کلیپ آموزش پخت کوفته ترکیه ای این غذا را در منزل می توانید تهیه کنید توصیه ما این است که یک بار متن را خوانده و ویدیو را تماشا کنید سپس شروع به تهیه غذا کنید. ما تمام جزئیات لازم برای تهیه این نوع کوفته را قرار دادیم از آن استفاده کنید تا کوفته شما خوشمزه تر شوید.

مواد لازم برای تهیه کوفته ترکی

زیره : ۲ قاشق چایخوری
سیب زمینی : ۶ – ۵ عدد
گوشتچرخ کرده : ۳۰۰ گرم
فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری
نان خشک پودر شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک : ۲ قاشق چایخوری
جعفری : مقداری
پیاز : ۱ عدد

مواد روی کوفته ترکیه ای :

گوجه فرنگی : ۲ عدد
فلفل سبز : ۲ عدد
مواد برای تهیه سس کوفته :
نمک : ۲ قاشق چایخوری
آب داغ : ۲ لیوان
رب : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته ترکی سنتی و مخصوص

طرز تهیه کوفته ترکیه ای

برای شروع کار کوفته ترکیه ای مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید و مطابق فیلم شکل دهید و کمی در یخچال استراحت بدهید. سیب زمینی ها را خرد کنید و داخل روغن مایع سرخ کنید. در همان ماهیتابه کوفته ها را سرخ کنید.  برای تهیه سس کوفته ترکیه ای شما باید ابتدا رب، آب داغ و نمک را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید.
سیب زمینی و کوفته های سرخ شده را داخل ظرف پیرکس بچینید گوجه فرنگی های حلقه حلقه شده و فلفل های خرد شده را روی کوفته ها بچینید و سس را روی مواد بریزید. در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد حدود ۲۰ دقیقه تا وقتی که گوجه فرنگی و فلفل سرخ شود بپزید و گرم سرو کنید.  به همین راحتی امیدواریم که به کمک این پست توانست باشید پخت این کوفته خوشمزه را یاد گرفته باشید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه کوفته لبنانی خوشمزه برای شام