خو در این آموزش هم برای شما طرز تهیه کوفته نخود سنتی و خوشمزه را قرار دادیم امیدواریم که این آموزش آشپزی سایت نازشو هم مورد رضایت شما نیز قرار بگیرد کوفته نخود یکی از غذا های سنتی و قدیمی ایرانی است که بسیاری نیز هم این غذا را دوست دارند. اما شاید خیلی از افراد نسل جدید اصلا با این غذا نیز آشنا نیست اند نمی دانند که این غذا چیست اما این غذا بسیار خوشمزه است و ما امروز به شما طرز تهیه کوفته نخود را به شما آموزش می دهیم اما این نکته فراموش نکنید که برای تهیه این غذا توجه به نکات زیر بسیار مهم است اما اینکه این غذا خوشمزه شود نیازمند یکسری از دانستنی های است که اگر آن ها رعایت نکنید ممکن اصلا این غذا مورد توجه شما و اطرافیانتان نیز قرار نگیرد. پس با دقت نیز این مطلب را بخوانید و سعی کنید از مواد اولیه بسیار خوب استفاده کنید و نحوه ای ترکیب مواد کوفته نخود هم به خوبی بخاطر داشته باشید تا بتوانید در نهایت یک غذا فوق العاده برای خودتان و خانواده تان نیز تهیه کنید و از خوردن آن کنار هم نیز لذت ببرید امیدوارم بعد از خواندن این مطلب حتما این غذا تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کوفته نخود سنتی و خوشمزه

مرزه ریز خردشده ۱۰۰ گرم
بلغور گندم خیس شده ۷۵ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نخود خیس شده ۷۵ گرم
گردو پودر شده ۷۵ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس:

زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم
قرص عصاره گوشت ۱ عدد
آب ۳ پیمانه
پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کوفته نخود سنتی و خوشمزه

برای شروع کار تهیه این غذا جدید و خوشمزه شما باید نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند. خوب در ادامه نیز از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.  در ادامه نیز باید گلوله‌ های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

طرز تهیه  سس مخصوص برای کوفته نخود
درست کردن سس کوفته نخود بسیار راحت است فقط کافی است رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه‌ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، ۳ پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد. و بعد از آن نیز کوفته‌ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد. خوب دیگر این آموزش هم به خوبی فراگرفتید.

مطالب مرتبط