طرز تهیه کوکو اسفناج

طرز تهیه کوکو اسفناج خوشمزه در منزل

طرز تهیه کوکو اسفناج خوشمزه در منزل

برای شما در یکی دیگر از مطالب آشپزی وب سایت نازشو طرز تهیه کوکو اسفناج خوشمزه در منزل را منتشر کردیم. اسفناج بی شک یکی از پرخاصیت ترین و خوشمزه ترین سبزیجات است که خوشبختانه این سبزی در بین ایرانی هم بسیار محبوب است اما بسیار دنبال غذا هایی هستند که در آن اسفناج هم باشد و ما برای شما دستور غذایی را قرار دادیم که مواد اصلی آن اسفناج است. کوکو اسفناج دستور تهیه غذایی است که ما امروز برای شما قرار دادیم و شما می توانید این غذای آسان و سریع را در چند دقیقه آماده کنید. آماده کردن این غذا هم مثل بسیار از دستور های تهیه کوکو می باشد که در ادامه با مواد اولیه و روش تهیه آن آشنا می شوید.

مواد لازم کوکو اسفناج

تخم مرغ: ۳ عدد
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: به میزان لازم
پیازچه: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
نمک: به میزان لازم
اسفناج: ۳۰۰ گرم
فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه کوکو اسفناج

 

طرز تهیه کوکو اسفناج خوشمزه در منزل

برای آغاز کار تهیه اسفناج و پیازچه را به خوبی می شوییم و خرد می کنیم. حالا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقدار کمی روغن در یک تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم. پس از اینکه رنگ پیاز تغییر کرد اسفناج و پیازچه را به تابه اضافه می کنیم. مواد داخل تابه را خوب تفت می دهیم تا آب اضافی سبزیجات تبخیر شود. بعد از اینکه آب اضافی سبزیجات تبخیر شد آنها را کنار می گذاریم تا سرد شوند. برای تهیه مایه کوکو سبزیجات تفت داده شده را داخل یک کاسه می ریزیم.

همچنین دثقت کنید که سبزیجات باید به دمای محیط برسند تا هنگام اضافه کردن تخم مرغ باعث سفت شدن تخم مرغ نشوند. حالا تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در یک ظرف دیگر می شکنیم و خوب می زنیم و به مواد کوکو اضافه می کنیم در اینجا آرد سفید را کم کم اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا آرد گوله نشود. ادویه ها ( نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه ) را نیز به مایه کوکو اضافه می کنیم. مواد کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و صاف شوند. تابه ای روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد مانند کوکو سبزی مایه کوکو را به صورت کامل داخل تابه می ریزیم. مایه کوکو را با قاشق در همه نقاط تابه به صورت یکسان پخش می کنیم.
درب تابه را می گذاریم و حرارت زیر تابه را ملایم می کنیم تا قسمت زیرین کوکوی ما سرخ شود. پس از اینکه سمت زیرین کوکوی اسفناج سرخ شد آن را با دقت بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین راحتی توانستید یک کوکوی خوشمزه را آماده کنید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه کوکوی قارچ مخصوص و خوشمزه