طرز تهیه کیک فرانسوی.تحل

طرز تهیه کیک فرانسوی با طعمی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه کیک فرانسوی با طعمی خوشمزه و متفاوت

یکی از خوشمزه ترین کیک های مجلسی کیک فرانسوی با توت فرنگی است که بسیار هم خوش طعم و هم ظاهر بسیار عالی دارد. ما در این پست از سایت نازشو برای شما طرز تهیه یکی از بهترین نوع های کیک را قرار دادیم که امیدواریم بتوانید با خواندن کامل این مطلب این کیک را به راحتی و در منزل درستکنید برای اینکه در درست کردن این نوع کیک به مشکل نخورید حتما سعی کنید گام به گام با ما به پیش بروید و تمام نکات را با دقت ابتدا یک بار بخوانید و سپس شروع به تهیه چنین کیکی کنید که کمی ریز کاری های مهمی دارد که ما چند بار خواندن مطلب همه آن ها را می توانید به ذهن بسپارید. در ادامه همراه ما باشید با طرز تهیه کیک فرانسوی .

مواد لازم برای تهیه کیک فرانسوی با طعمی خوشمزه و متفاوت

شکر: 80 گرم
زرده تخم مرغ: 3 عدد
کیک اسفنجی 4 تخم مرغی (در قالب 23 سانتیمتری): 1 عدد
نشاسته ذرت: یک دوم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
کره: 60 گرم
شیر: دو و یک چهارم پیمانه
توت فرنگی: حدود 500 گرم
خامه (فرم گرفته): 300 گرم

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی زعفرانی
۱ پیمانه آرد
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
۱/۳ پیمانه شیر
۳ قاشق چایخوری زعفران ( به دلخواه اگر برای شما مشکلی ندارد)
۱/۲ پیمانه کره
۱/۲ پیمانه شکر
۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۳ عدد تخم مرغ

طرز تهیه کیک فرانسوی با طعمی خوشمزه و متفاوت

خوب برای شروع کار طرز تهیه کیک فرانسوی باید ابتدا از طرز تهیه کیک اسفنجی شروع کنیم در گام نخست فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن میکنیم. زعفران را ساییده و سپس با آبجوش مخلوط میکنیم. تخم مرغ و زعفران ها را در ظرفی مناسب می ریزیم و به مدت 2 هم می زنیم. در مرحله دوم هم شکر را کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم. به این ترتیب نوبت می رسد به بیکینگ پودر را به همراه کره آب شده پس از حل شدن شکر به مواد اضافه میکنیم و شیر را نیز به صورت سرد به مواد می افزاییم. آرد و نمک را مخلوط کرده و 3بار الک میکنیم و به صورت کم کم به مواد اضافه میکنیم و بعد از هربار اضافه کردن به خوبی مواد را مخلوط میکنیم تا مواد گلوله نشود. خوب تا اینجا کارتون تا حد زیادی تموم شده فقط باید قالب را با روغن توسط قلمو چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم . بعد قالب را به مدت نیم ساعت تا 40دقیقه داخل فر داغ شده قرار میدهیم. بعد با چنگال تست کنید که داخل کیک پخته شده یا خیر.

در گام بعدی کیک اسفنجی را که آماده کردید را از قالب جدا کرده و دو لایه کنید یکی از لایه ها را کف قالب کمربندی 23 سانتی متری بگذارید دور قالب ورق استات گذاشته توت فرنگی ها را دیواره قالب بچینید، کرم خنک شده را روی کیک بریزید و کمی به طرف دیواره حرکت دهید تا روی توت فرنگی ها را پوشانده و در عین حال توت فرنگی ها فیکس شود.
در گام بعدی کار روی کرم را کمی توت فرنگی خرد شده بپاشید و سپس روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید. در این مرحله دقت کنید ارتفاع خامه بیشتر از ارتفاع توت فرنگی نباشد لایه بعدی کیک را روی خامه بگذارید و روی آن را یک لایه نازک خامه بکشید، کیک را حدود 3 ساعت در یخچال بگذارید سپس خامه را روی کیک پخش کرده و با توت فرنگی تزیین کنید.

طرز تهیه کرم برای کیک فرانسوی

در ابتدا تهیه کرم برای این کیک خوشمزه ابتدا زرده تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید. نشاسته ذرت و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید. یک چهارم پیمانه شیر سرد را به مواد اضافه کنید بقیه شیر را داغ کرده و به مواد کرم بیفزایید، سپس روی شعله گذاشته و با حرارت متوسط مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود سپس از روی شعله برداشته و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود ظرف کرم را عوض کرده روی آن را با نایلون پوشانده و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن وانیل را نیز اضافه کنید.

خوب امیدواریم توانست باشید با این پست آموزشی آشپزی یک کیک بسیار خوشمزه برای پذیرایی از مهمان ها یا اعضای خانواده خود تهیه کرده باشید و از آن لذت کافی را برده باشید.