طرز تهیه کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ خانگی با بادمجان

طرز تهیه کیک مرغ خانگی با بادمجان

برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم ما را با طرز تهیه کیک مرغ خانگی با بادمجان آشنا کنیم امیدواریم که این آموزش کاربردی برای شما مفید واقع شود بتوانید به کمک آن به راحتی یک کیک مرغ بسیار خوشمزه درست کنید. این غذا مواد اولیه زیادی می خواهد که در ادامه نیز با آن آشنا می شوید.


مواد لازم خمیر کیک مرغ

آرد سفید: 3 لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
نمک: یک قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری: یک قاشق سوپ‌خوری
فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
تخم مرغ: 3 عدد
شیر: یک لیوان
مواد لازم داخل کیک مرغ :
سینه مرغ: یک عددطرز تهیه کیک مرغپیاز: یک عدد
برگ بو: 2 عدد
هویج: یک عدد
سیر: 2 حبه
چوب دارچین: یک عدد
زیتون سبز یا سیاه: یک استکان
فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد
سیب زمینی: یک عدد
جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
بادمجان: 2 عدد
پنیر پیتزا: یک لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کیک مرغ

برای شروع کار تهیه کیک مرغ ابتدا سینه مرغ را با پیاز، برگ بو، هویج حلقه شده، سیر، چوب دارچین و کمی نمک و فلفل و زردچوبه بپزید. پس از پخت آن را ریز خرد کنید. در ادامه فلفل دلمه ای را که بهتر است رنگی باشد، نگینی کرده و با جعفری خرد شده در کمی روغن تفت دهید تا سبک شود و از خامی دربیاید. بادمجان و سیب زمینی را هم نگینی خرد و سرخ کنید. زیتون ها را هم خرد کرده، تمام مواد را با هم مخلوط و کنار بگذارید. آرد را الک کنید. سپس با خمیر مایه فوری، یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر، یک قاشق مرباخوری نمک و یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه مخلوط کنید.

طرز تهیه کیک مرغ

تخم مرغ ها را هم زده و با نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید. آرد را به این مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا یکدست و منسجم شوند. پس از اینکه خمیر آماده شد، مخلوط سبزیجات را به آن افزوده و کمی به آن ها استراحت دهید. در یک قالب کاغذ روغنی بیندازید و دیواره و کف آن را با روغن چرب کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری پودر پیاز در قالب بپاشید. مواد را در قالب ریخته و پنیر پیتزا را روی آن ها بریزید. در صورت تمایل روی مواد گوجه گیلاسی یا زیتون بگذارید. قالب را حدود 45 دقیقه در فر بگذارید. پس از این مدت یک خلال دندان در آن فرو کنید. اگر از مواد به آن نچسبید، کیک مرغ و بادمجان آماده است. در آخر روی کیک را گریل کنید تا طلایی شود. سپس با سالاد و هر نوع سسی که دوست دارید، سرو کنید. امیدواریم از این آموزش استفاده کرده باشید.