طرز تهیه کیک نسکافه ای به همراه نکات پخت
در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو برای شما طرز تهیه کیک نسکافه ای به همراه نکات پخت به شما آموزش می دهیم. کیک نسکافه ای همانند یک کیک بسیار ساده تهیه می شود و مراحل تهیه زیادی ندارد و ما در اینجا به شما تمامی نکاتی که نیاز دارید تا این کیک خوشمزه خانگی را آماده کنید به شما آموزش میدهیم اگر تا بحال با این طعم کیک تهیه نکردید حتما برای یک عصرانه خوشمزه آن را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه طرز تهیه کیک نسکافه ای
شکر 1/5 لیوان
وانیل شکری 1 بسته
تخم مرغ 6 عدد
نسکافه 2 قاشق چایخوری
روغن 1/2 لیوان
موز پوره شده 1 لیوان
آرد 2 لیوان
بکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
گردو به دلخواه
طرز تهیه کیک نسکافه ای به همراه نکات پخت
برای شروع کار تهیه ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و سپس سفیده ها را با دور تند همزن آنقدر بزنید تا کامل کف کند بعد نصف لیوان شکر به سفیده ها اضافه کنید و باز بزنید تا کشدار شود. سپس زرده تخم مرغ و 1 لیوان شکر و وانیل را 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود بعد پوره موز و روغن و نسکافه که با یک کم آب گرم حل کنید و اضافه کنید سپس آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و با موادتان مخلوط کنید. در آخر سفیده را به مواد کیک تان اضافه و خیلی آرام در حد مخلوط شدن قاطی کنید و در قالب بریزید و داخل فر با دمای 180 به مدت 50 دقیقه بپزید. اگر دیدید این مدت زمان برای کیک تان کم است می توانید نیم ساعت دیگر هم اضافه کنید. می توانید گردو هم به موادتان اضافه کنید که فوق العاده می شود. امیدوارم از تهیه این کیک لذت برده باشید.