طرز پخت آلو اسفناج پرخاصیت و خوشمزه

طرز پخت آلو اسفناج پرخاصیت و خوشمزه

طرز پخت آلو اسفناج پرخاصیت و خوشمزه

برای شما در این مطلب وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو طرز پخت آلو اسفناج پرخاصیت و خوشمزه را قرار دادیم یکی از خورش هایی که در طب سنتی ایران هم بسیار زیاد به این خورش اشاره شده است و مصرف آن بسیار برای بدن خواص دارد که ما در ادامه روش تهیه کردن آن را برای شما قرار می دهیم.

مواد لازم
رم گوشت گوسفند300 یا استفاده از گوشت مرغ
اسفناج تازه خرد شده 2 لیوان
پیاز 3 عدد کوچک
10 عدد آلو خشک سیاه
1 ق غ رب انار
1 ق م رب گوجه
نمک زردچوبه زنجبیل فلفل سیاه ب م ل

طرز پخت آلو اسفناج پرخاصیت و خوشمزه

مراحل
در قابلمه ای کمی روغن ریخته و پیاز رو رنده درشت بزنین و کمی تفت دهید و بعدگوشتهارو بچینید کمی نمک بزنیدبعد زنجبیل زردچوبه فلفل سیاه اضافه کنید بزارید تا ۱ ساعت آب بندازه و حالا ۱ و نیم لیوان آبجوش بریزید بزارید کمی بجوشد وقتی جوش اومد. آلو های خیس شده را اضافه کنید و در قابلمه را گذاشته تا ۳ ساعت بزارید گوشت ها خوب بپزه بعد یک ساعت آخر قبل از خاموش کردن خورشت اسفناج هارو خرد کرده و در تابه ای کمی روغن بریزید کمی تفت دهید حالا به خورشت اضافه کنید اسفناج های تفت داده رو و درقابلمه را بزارید تا ۳۰ دقیقه خوب بپزه و اسفناج ها نرم بشه. حالا رب انار و رب گوجه را اضافه کنید باز هم تا ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزه کامل و حالا خورشت آلو اسفناج خوشمزه و مقوی ما آماده ست نوش جان

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه سیب پخته خانگی