غذای شرقی خوشمزه با مرغ
امروز قصد داریم یک غذای شرقی را به شما آموزش دهیم که به ذائقه ایرانی ها می خورد. و غذایی تقریبا آشنا شاید برای ما باشد اما به نوعی خاص و به سبک شرق آسیایی تهیه آن حتما تجربه نکردید. بال مرغ کبابی که در ایران بسیار هم پرطرفدار است اما در کشور تایلند به سبکی خاص بال مرغ کبابی را آماده می کنند که ما در این مطلب وب سایت نازشو می خواهیم این سبک را به شما آموزش دهیم که حتما مزه آن برای ما ایرانی ها خاص خواهد بود و از تجربه درست کردن این نوع بال مرغ حتما لذت خواهید برد کمی کار شما بیشتر می شود اما خروجی نهایی کار هم بسیار فوق العاده می شود حتما این نوع کباب درست کردن با بال مرغ امتحان کنید. پشیبمان نخواهید شد.
مواد لازم برای تهیه بال مرغ کبابی
1- روغن زیتون یا کنجد (دو قاشق غذاخوری)
2- بال یا هر قسمت دیگر از مرغ (500 گرم)
3- سیر کوبیده شده ( 1قاشق غذا خوری)
4- رب انار مَلس (1 قاشق غذا خوری)
5- شکر (1/2 قاشق غذاخوری)
6- نمک فلفل سیاه و قرمز
طرز تهیه بال مرغ کبابی به سبک تایلندی ها
برای شروع کار ابتدا همه مواد به جز مرغ را داخل ظرفی بزرگ بریزید تا سس تهیه شود. بال های مرغ را درون ظرف بریزید. حسابی هم بزنید. روز ظرف را بپوشانید و برای حداقل 2 ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مرغ حسابی مزه دار شود. فر را از قبل روی دمای 450 درجه فارنهایت یا 225 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
خوب در ادامه کار تهیه این سبک از طرز تهیه بال های مرغ کبابی شما باید بال ها را در فر بگذارید و تا برای مدت 7دقیقه بپزند. بعد از این 7 دقیقه ، تقریبا نصف سس را روی بال ها بریزید و باز اجازه دهید بال ها برای 7 دقیقه حرارت ببنند. به همین راحتی امیدوارم از طعم و مزه این غذا راضی بوده باشید.