غذای ژاپنی

غذای ژاپنی ساده با نودل و سبزیجات

غذای ژاپنی ساده با نودل و سبزیجات

امروز در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم طرز تهیه یک غذای ژاپنی ساده اما بسیار خوشمزه و مفید را به شما آموزش دهیم نودل و سبزیجات از مواد غذایی معروف در ژاپن است. به علت اینکه سبک زندگی ژاپنی بسیار سالم است و سبزیجات همیشه جزوه اصلی ترین مواد غذایی این کشور است در سراسر جهان بسیار از مردم علاقمند به آشنایی با غذاهای این کشور است. و اگر شما جزوه این دست از افراد هستید در این پست ما را همراهی کنید تا با یک غذای ژاپنی خوشمزه آشنا شوید و اگر دوست داشتید این غذا را در برنامه غذایی خود قرار دهید. اول از همه نودل را با توجه به دستور روی بسته آن بپزید، آبکشی کرده و کناری بگذارید. سبزیجاتتان را خرد کنید. مقداری اسفناج تازه و قارچ هم خرد کنید و با فلفل و نمک تفت بدهید. سیر را پوست بگیرید، دانه های فلفل چیلی را گرفته و همراه با سیرها خرد کنید. یک تکه زنجبیل تازه برداشته و آن را پوست گرفته و خلالی کنید. کدو، پیازچه و برگ گشنیز را خرد کنید و به نودل بیفزایید. سپس آن را همراه با سس سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه غذای ژاپنی ساده با نودل و سبزیجات

جوانه ماش : 1 پیمانه
پیازچه : 2 عدد
نودل یا رشته فرنگی : 300 گرم
فلفل دلمه ای کوچک : 1 عدد
شکر : 4 قاشق سوپ خوری
زنجبیل تازه رنده شده : 1 قاشق چایخوری
کلم بروکلی : 2 پیمانه
هویج : 1 عدد
کلم بنفش خرد شده : 1/2 پیمانه
سس سویا : 1/4 پیمانه
سیر تازه : 1 حبه
روغن کنجد یا زیتون : 1/4 پیمانه

غذای ژاپنی

طرز تهیه غذای ژاپنی ساده با نودل و سبزیجات

مرحله 1
داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
مرحله 2
کلم بروکلی خرد شده را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه کلم بروکلی ها را از قابلمه خارج کنید.
مرحله 3
در داخل آب سرد قرار دهید تا بافت کلم حفظ شود.
مرحله 4
ظرف دیگری را از آب پر کنید و اجازه دهید آب به جوش آید.
مرحله 5
سپس نودل یا رشته فرنگی را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه آبکشی نمایید.(طبق دستور جعبه)

غذای ژاپنی

مرحله 6
نودل آبکشی شده را داخل کاسه ای بریزید و با سس سویا مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا نودل خوب مزه دار شود. برای تهیه سس سالاد جوانه ماش ، پیازچه خرد شده ، شکر ، سیر ، زنجبیل رنده شده و روغن را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود. هویج را بپزید و به صورت نوارهای باریکی خرد کنید. فلفل دلمه ای را نیز به صورت نوارهای باریکی برش بزنید ( برای هضم راحت تر میتوانید فلفل دلمه را داخل فر بپزید سپس خرد کنید ). سس سالاد تهیه کرده را به مخلوط نودل و سس سویا اضافه و خوب مخلوط کنید. سپس سبزیجات ( هویج ، کلم بروکلی ، کلم بنفش ، فلفل دلمه ای ) را اضافه نمایید . سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید.(یک ساعت) امیدواریم از طرز تهیه این غذا لذت برده باشید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  20 واقعیت درباره ژاپن