غذای ژاپنی ساده با نودل و سبزیجات
امروز در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم طرز تهیه یک غذای ژاپنی ساده اما بسیار خوشمزه و مفید را به شما آموزش دهیم نودل و سبزیجات از مواد غذایی معروف در ژاپن است. به علت اینکه سبک زندگی ژاپنی بسیار سالم است و سبزیجات همیشه جزوه اصلی ترین مواد غذایی این کشور است در سراسر جهان بسیار از مردم علاقمند به آشنایی با غذاهای این کشور است. و اگر شما جزوه این دست از افراد هستید در این پست ما را همراهی کنید تا با یک غذای ژاپنی خوشمزه آشنا شوید و اگر دوست داشتید این غذا را در برنامه غذایی خود قرار دهید. اول از همه نودل را با توجه به دستور روی بسته آن بپزید، آبکشی کرده و کناری بگذارید. سبزیجاتتان را خرد کنید. مقداری اسفناج تازه و قارچ هم خرد کنید و با فلفل و نمک تفت بدهید. سیر را پوست بگیرید، دانه های فلفل چیلی را گرفته و همراه با سیرها خرد کنید. یک تکه زنجبیل تازه برداشته و آن را پوست گرفته و خلالی کنید. کدو، پیازچه و برگ گشنیز را خرد کنید و به نودل بیفزایید. سپس آن را همراه با سس سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه غذای ژاپنی ساده با نودل و سبزیجات
جوانه ماش : 1 پیمانه
پیازچه : 2 عدد
نودل یا رشته فرنگی : 300 گرم
فلفل دلمه ای کوچک : 1 عدد
شکر : 4 قاشق سوپ خوری
زنجبیل تازه رنده شده : 1 قاشق چایخوری
کلم بروکلی : 2 پیمانه
هویج : 1 عدد
کلم بنفش خرد شده : 1/2 پیمانه
سس سویا : 1/4 پیمانه
سیر تازه : 1 حبه
روغن کنجد یا زیتون : 1/4 پیمانه
طرز تهیه غذای ژاپنی ساده با نودل و سبزیجات
مرحله 1
داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
مرحله 2
کلم بروکلی خرد شده را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه کلم بروکلی ها را از قابلمه خارج کنید.
مرحله 3
در داخل آب سرد قرار دهید تا بافت کلم حفظ شود.
مرحله 4
ظرف دیگری را از آب پر کنید و اجازه دهید آب به جوش آید.
مرحله 5
سپس نودل یا رشته فرنگی را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه آبکشی نمایید.(طبق دستور جعبه)
مرحله 6
نودل آبکشی شده را داخل کاسه ای بریزید و با سس سویا مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا نودل خوب مزه دار شود. برای تهیه سس سالاد جوانه ماش ، پیازچه خرد شده ، شکر ، سیر ، زنجبیل رنده شده و روغن را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود. هویج را بپزید و به صورت نوارهای باریکی خرد کنید. فلفل دلمه ای را نیز به صورت نوارهای باریکی برش بزنید ( برای هضم راحت تر میتوانید فلفل دلمه را داخل فر بپزید سپس خرد کنید ). سس سالاد تهیه کرده را به مخلوط نودل و سس سویا اضافه و خوب مخلوط کنید. سپس سبزیجات ( هویج ، کلم بروکلی ، کلم بنفش ، فلفل دلمه ای ) را اضافه نمایید . سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید.(یک ساعت) امیدواریم از طرز تهیه این غذا لذت برده باشید.