غذا های مفید برای فصل امتحان ها
با آغاز فصل امتحان های دانش آموزان و دانشجویان باید بیشتر فکر تغذیه خود باشند فعالیت های ذهنی کلی انرژی از آن ها می گیرد و آن ها برای کنترل استرس و برای اینکه روز امتحان بهترین عملکرد را داشته باشید. نیاز به تغذیه درست و برنامه ریزی دارید موضوع امروز مطلب ما آشنایی درباره غذا های مفید برای فصل امتحان ها است که می تواند به شما بسیار کمک کند این مطلب از تحقیق های جدید دانشگاهی متعبر پزشکی بازنشر شده است که در ادامه با مواد غذایی که برای شما در مواقع امتحان فواید بسیار زیادی دارد آشنا می شوید.
از اصلی ترین دلایل موفقیت در امتحان کنترل استرس است اینکه اصلا استرس نداشته باشید اصلا درست نیست استرس تا به اندازه ای مفید است اما از حد خود بگذرد خطرناک می شود و باعث عدم موفقیت می شود. در همین رابطه تغذیه ای که باعث کاهس استرس شود برای فصول امتحانی بسیار مفید هستند که از جمله این مواد که شما با آن آشنا هستید مواد غذایی چون گردو ، ماهی ، و آوکادو است.
در نتیجه تحقیقات مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، هر غذایی که غنی از اسیدهای چرب امگا 3 باشد برای حافظه، تمرکز و عملکرد کلی مغز مفید است. بدن انسان نمیتواند به تنهایی اسیدهای چرب امگا3 را تولید کند، بنابراین اضافه کردن غذاهای دارای امگا 3 به لیست رژیم غذایی ضروری است. آجیل، ماهی و آوکادو مواد غذایی سرشار از امگا3 هستند که به شما برای گرفتن نتیجه بهتر در زمان امتحان به شما کمک زیادی می کند از جمله این مواد غذایی در ادامه به شما معرفی شده است.
کلم بروکلی
بروکلی دیگر این روز بسیار زیاد درباره خواص این نوع ماده خوراکی در فضا های مختلف میشنوید و می بینید. بروکلی سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامین K است. این ویتامین محلول در چربی بوده و برای تشکیل «اسفنگولیپید» ضروری است. اسفنگولیپید نوعی از اسید چرب موجود در سلولهای مغز است. مطالعات زیادی وجود دارد که نشان میدهد مصرف زیاد ویتامین K با تقویت حافظه در ارتباط است. همچنین ترکیبات موجود در بروکلی ضدالتهابی بوده و به جلوگیری از زوال عقل کمک میکند.
کافئین
کافئین یکی از رایجترین محرکهایی است که بزرگسالان روزانه آن را مصرف میکنند. مصرف کافئین میتواند برای تمرکز، تقویت هوشیاری و افزایش بهرهوری اطلاعات، موثر باشد. شما با مصرف قهوه علاوه بر کافئین، مواد مغذی دیگر از جمله ریبوفلاوین (ویتامین B12)، اسید پانتوتنیک (ویتامین B5)، منگنز، پتاسیم، منیزیم و نیاسین (ویتامین B3) را نیز دریافت میکنید. چای نسبت به قهوه دارای کافئین کمتری است اما به دلیل برخوردار بودن از آنتیاکسیدان فراوان به عنوان کاهنده استرس شناخته شده است.
شکلات تلخ
شکلات تلخ از آن دست خوردنی های هم خوشمزه و هم مفید است که در زمان امتحان حتما در برنامه غذایی خود قرار دهید. یکی از مزایای شکلات تلخ داشتن ترکیبات تقویت کننده مغز از جمله فلانوئیدها، کافئین و آنتیاکسیدانها است. که این خواص باعث کنترل استرس می شود.
در مصرف مواد غذایی زیر از حد نگذرید.
شما باید قبل از امتحان از خوردن برخی مواد غذایی اجتناب کنید. خوردن برخی غذاها مانند نان، ماکارونی یا برنج قبل از امتحان باعث تقویت فوری حافظه میشود اما این تقویت کوتاه مدت است و پس از آن سرعت عملکرد مغز کاهش مییابد. مصرف زیاد کربوهیدراتها باعث افزایش قند خون و در نهایت منجر به آزاد شدن سرتونین و تریپتوفان میشود که در صورت ترکیب آنها احساس خوابآلودگی به وجود میآید.
امیدواریم در انتها این مطلب برای شما مفید باشد و بهترین عملکرد را در زمان امتحان بتوانید از خود بجای بگذارید. نظر شما درباره تاثیر تغذیه در زمان امتحان چیست ؟ برای ما دربخش دیدگاه بنویسید.