فیله ماهی با ترفند انگلیسی تهیه کنید
یکی از مشکلات تغذیه بسیار از ما ایرانی کمبود مصرف غذا های دریایی است که در بسیاری از خانواده های ایرانی وجود دارد. و این عدم وجود برنامه درست برای مصرف غذا های دریایی و مهم ترین آن یعنی ماهی اصلا خوب نیست. چون نسل جدید ممکن است اصلا از این غذا خوششان نیاید. و همین مشکل هم همین الان بسیاری دارند و اصلا ماهی نمیخورند. از یک طرف قیمت های بالا خودش یکی از موضوع های اصلی کمبود مصرف ماهی در این چند ساله بوده است اما برخی مشکل با مزه ماهی دارند مخصوص آن ها که برای اولین بار طعم ماهی را می خواهند تست کنند بسیار مهم است که ماهی که می خورند خوشمزه باشد. برای همین ما می خواهیم طرز تهیه فیله ماهی با یک ترفند مشهور و معروف که در انگلستان تهیه می شود را به شما آموزش دهیم این روش بسیار ماهی را خوشمزه می کند. و فیله ماهی که خود به خود بسیار خوشمزه است با این ترکیبات فوق العاده می شود. توصیه می کنم حتما تست کنید. شاید با این روش علاقه به خوردن ماهی در خانواده شما زیاد شود.
مواد لازم برای تهیه فیله ماهی
2 پیمانه آرد معمولی
1 چانه مایه خمیر
2 پیمانه شیر
فیله ماهی 350 گرم
آب ( به مقدار لازم )
نمک
روغن (برای سرخ کردن)
طرز تهیه فیله ماهی با ترفند انگلیسی تهیه کنید
برای شروع کار تهیه ابتدا آرد را در یک غذا ساز نسبتا بزرگ ریخته و شیر را به آن اضافه میکنیم.در ابتدا آرد و شیر را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و در همان حال آب را کم کم به آن اضافه می کنیم.نباید آب را یکجا به آن اضافه کرد.حالت هم زدن را تا زمانیکه تمام آرد و مواد اضافه شده کاملا با هم ترکیب شده و غلظت و قوام یکنواخت پیدا کند ادامه می دهیم.سپس نمک و مایه خمیر را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.دستگاه را خاموش کرده و 1 تا 1 ساعت و نیم مواد بدست آمده را در حالت استراحت در یک مکان گرم قرار می دهیم.
برای تهیه کردن چیبس سیب زمینی ها را پوست کنده و به اندازه های مساوی تکه تکه کرده و آنهارا شسته و میگذاریم تا کاملا خشک شوند.سپس آنها را در یک ظرف دسته دار عمیق که حاوی روغن داغ می باشد یه مدت 5 دقیقه قرار می دهیم.سپس آنها را از روغن خارج کرده و با یک قاشق شیارهایی روی آنها ایجاد کرده و به مدت 10 دقیقه در یک ظرف فلزی قرار داده تا خنک شوند و این شیار ها را به خود بگیرند.دوباره آنها را به مدت 7 تا 10 دقیقه در روغن ریخته تا کاملا طلایی شوند و راحت قابل جویدن باشند.نمک را هم که چاشنی آن است روی آن می ریزیم. ماهی را در داخل مایع آرد غلتانده و خوش با آن پوشش میدهیم بعد در روغن می گذاریم تا سرخ شود و به طور منظم آنها را برمیگردانیم تا هر دو طرف آنها کاملا سرخ شود. و در انتها هم آنها را از روغن خارج کرده و نمک روی آن میریزیم و با چیبسی که آماده کردید سرو کنید.