قلیه میگو

قلیه میگو و روش تهیه آسان آن

قلیه میگو و روش تهیه آسان آن

برای شما در یکی دیگر از پست های وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو طرز تهیه قلیه میگو و روش درست کردن آسان آن را برای شما قرار دادیم. قلیه میگو یکی از غذا های بسیار معروف جنوب ایران است و در بوشهر بسیار معروف است و یکی از غذا هایی است که در عید در استان بوشهر تهیه می شود و بسیار خوشمزه است و دستور تهیه ساده ای هم دارد که ما در این مطلب به شما آموزش می دهیم که به راحتی و برای هر نقطه ای از ایران هستید به راحتی این غذا را درست کنید. مواد اولیه این غذا به راحتی در بیشتر مناطق ایران یافت می شود. فقط کافی است روش ترکیب مواد این غذا و نحوه پخت آن را یاد بگیرد که در بخش دوم همین مطلب این موضوع را می آموزید همراه ما باشید.

قلیه میگو

غذای جنوبی

مواد لازم برای تهیه قليه ميگو بوشهری خوشمزه :

پیاز متوسط خرد شده: 2 عدد
فلفل ، نمک ، زردچوبه: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده: 5 عدد
میگو: 600 گرم
گشنیز خرد شده: 400 گرم
شنبلیله خرد شده: 50 گرم
تمر هندی صاف شده: 1 لیوان

قلیه میگو

قلیه میگو و روش تهیه آسان آن

همانطور که گفتیم روش تهیه این غذا بسیار ساده و آسان است فقط کافی است در گام نخست پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود. نمک را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد. به همین راحتی یکی از غذا های فوق العاده جنوبی را توانستید آماده کنید.