ماهیچه پلو مخصوص و مجلسی
یکی از مجلسی ترین غذا های ما ایرانی ماهیچه پلو است که ما در اینجا طرز تهیه ماهیچه پلو مخصوص و مجلسی به همرا خرما به شما آموزش می دهیم. تهیه این غذای بسیار خوشمزه برای شما قرار دادیم. شما برای درست کردن این غذا به مواد اولیه زیادی نیاز ندارید. و این غذا بسیار برای مهمانی های که افراد بیشتر 8 نفر هستند مناسب است و بیسیار را مقرون به صرفه است البته با وضعیت گرانی الان نمی شود گفت یک غذای ارزان به حساب می آید بلکه برعکس می توانند آن را جزوه غذا های پرهزینه هم در نظر گرفت. حال می رویم سراغ آماده کردن این غذا و آشنایی با مواد لازم برای آماده کردن یک ماهیچه پلو با خرما ، پس همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ماهیچه پلو مخصوص و مجلسی
زعفران ساییده شده یک قاشق چای خوری
خرما 200 گرم
کشمش 150 گرم
برنج 500 گرم
روغن به میزان لازم
ماهیچه یک عدد
رشته پلویی 500 گرم
طرز تهیه ماهیچه پلو مخصوص و مجلسی
برای شروع کار تهیه این غذای مجلسی شما باید ابتدا برنج را از شب قبل خیس کنید بعد در قابلمهای که آب آن در حال جوشیدن است میریزیم و پنج دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، رشتهها را به آن اضافه میکنیم. ماهیچه را در یک قابلمه دیگر به مدت دو ساعت میپزیم. در قابلمه آب روغن ریخته و یک لایه نان لواش ته قابلمه گذاشته و برنج و رشته پلویی را در آن میریزیم و سعی میکنیم برنج به صورت هرمی بالا بیاید. وسط برنج را با انتهای قاشق به حالت حفره سوراخ میکنیم تا بخار برنج بالا آمده و برنج قد بکشد و سپس برنج را به مدت 10 الی 15 دقیقه دم میکنیم.
در یک تابه کوچک روغن ریخته، کشمش شسته شده را طی سه مرحله سرخ مینماییم و در تابه دیگر خرما هسته گرفته شده را تفت میدهیم. پس از آن که برنج را در دیس کشیدیم با کشمش و خرما تزیین مینماییم و به ماهیچه زعفران زده و کنار برنج سرو می کنیم. به همین راحتی امیدواریم از آماده کردن این غذای مجلسی لذت برده باشید.