محلول ضد عفونی کننده سبزیجات در سه سوت در خانه درست کنید.

در این مطلب سایت نازشو ما تلاش کردیم به شما آموزش دهیم که چگونه بتوانید یک محلول ضد عفونی کننده سبزیجات را در خانه آماده کنیم همانطور که می توانید شست شوی سبزیجات یکی از اصلی ترین کار ها است که ما بعد از خرید آن ها انجام می دهیم ولی برخی از انواع سبزیجات هستند که ارگانیک نیستن یا در برخی از آن کرم های وجود دارد که با شست شوی عادی از بین نمی رود مخصوص این محلول برای میوه های تابستانی بسیار کاربرد ما این مطلب بصورت گلچین از اینترنت برای شما گردآوری کردیم و در اینجا برای شما قرار دادیم که شما بتوانید در خانه یک محلول ضد عفونی کنند سبزیجات را درست کنید. امیدوارم که این مطلب گردآوری شده مورد توجه شما قرار بگیرد و برای شما کاربرد داشته باشد. اگر از میوه های ارگانیک استفاده می کنید نیاز به چنین محلولی نمی باشد و فقط با شستو شوی عادی می توانید از بیشتر آن ها استفاده کنید ولی برای محصولاتی که ارگانیک نیستن و از سم های شیمایی برای پرورش آن استفاده شده این محلول کاربرد دارد.

میوه ها و سبزیجات حتی اگر آغشته به انواع آفت کش ها و مواد شیمیایی نباشند، باز هم حاوی موادی در سطوح خود هستند که می‌توانند برای سلامتی مضر باشند. ممکن است سبزیجات و میوه‌ها با کودهای طبیعی و تقویت‌کننده‌های خاک از جمله ورمی کمپوست رشد یافته باشد.
از این رو، تمیز کردن میوه‌ها و سبزیجات به کمک ترکیبی طبیعی حاوی جوش شیرین بسیار کارایی دارد. بی‌ کربنات سدیم یا جوش شیرین یک ماده طبیعی بوده که به راحتی نیز قابل تهیه است. نکته مهم در مورد جوش شیرین این است که آن یک «آفت کش زیستی» محسوب می‌شود؛ بنابراین می‌تواند انواع باکتری، ویروس و قارچ را از بین ببرد.

روش تهیه محلول ضد عفونی کننده سبزیجات خانگی

نحوه تهیه این ترکیب کاملا ساده است. کافی است چند قاشق جوش شیرین را داخل یک یا دو فنجان آب ریخته و خوب هم بزنید تا محلول کمی چسبناک شود. سپس ترکیب به دست آمده را داخل یک اسپری یا ظرف بریزید.
در حالت دوم، باید محلول را با یک برس به میوه‌ها یا سبزیجات بکشید. در مرحله آخر فراموش نکنید که باید آن میوه یا سبزیجات را با آب کاملا بشویید تا اثری از جوش شیرین بر روی آن‌ها باقی نماند.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد از همراهی شما تا انتهای مطلب از شما سپاسگزار هستیم.