مربا انار

مربا انار خانگی با دستور تهیه آسان

مربا انار خانگی با دستور تهیه آسان

برای شما در این مطلب وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم طرز تهیه مربا انار خانگی با دستور تهیه آسان را آموزش دهیم. شاید برخی تاحال مربا انار درست نکرده باشند و نمی دانند که چطور تهیه می شود و ما می خواهیم بطور کامل در این مطلب به شما آموزش دهیم که در ادامه می توانید به کمک این مطلب یاد بگیرید که چطور یک مربای فوق العاده پاییزی را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. همچنین دوستانی که تجربه تهیه مربا انار را دارند می توانند از طریق بخش دیدگاه تجربه خود را به اشتراک بگذارند و ما بهترین تجربه ها را به همین مطلب اضافه می کنیم.

چی لازم دارم:
آب انار طبیعی …………… سه و نیم لیوان
دانه ی انار ………………. 1 لیوان
شکر ……………‌‌‌‌.‌‌‌……… 3 لیوان

چطور بپزم:
آب انار و شکر را در ظرفی به خوبی با هم مخلوط کرده و روی شعله ی اجاق می گذاریم تا به جوش آید. وقتی به نقطه ی جوش رسید شعله ی اجاق را متوسط کرده و اجازه می دهیم شربت به آرامی بجوشد. در این حین، کف های ایجاد شده روی شربت را با قاشق تمیزی از آن خارج می کنیم. بعد از این که حدود نیم ساعت شربت جوشید، دانه های انار را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 20 دقیقه ی دیگر بجوشد سپس آب لیموترش تازه را اضافه کرده و اجازه می دهیم 10 دقیقه ی دیگر بجوشد تا غلیظ شود و قوام مورد نظر را پیدا کند یعنی نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد. سپس از روی شعله ی اجاق برمی داریم و در ظرف های تمیز مورد نظر قرار می دهیم.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه سوسیس خانگی درجه یک

شیرینانه ی 1: برای افزایش مدت زمان نگه داری انواع مربا، سس و رب خانگی ، می توانیم بعد از این که آن ها را از روی شعله ی اجاق برداشتیم، همان طور که داغ هستند با احتیاط آن ها را درون شیشه هایی که از قبل آن ها و درهایشان را استرلیزه کرده ایم، بریزیم و درِ آن ها را ببندیم و برعکس از سمت در، روی حوله ی تمیزی قرار دهیم تا خنک شود سپس در جای تاریک، نگه داری کنیم. با این روش هوای درون شیشه وکیوم شده و درِ شیشه محکم می شود و هوا به داخل شیشه نفوذ نمی کند.

مربا انار

شیرینانه ی 2: برای استرلیزه کردن شیشه های مربا یا رب، کافیست قابلمه ای بزرگ با ارتفاعی بیش تر از ارتفاع شیشه ها را پر از آب کرده و روی شعله ی اجاق قرار دهیم تا به جوش آید سپس شیشه ها را به همراه درهایشان با آب گرم بشوییم و به آرامی و با احتیاط درون قابلمه، طوری کنار هم قرار دهیم که داخل شیشه ها پر از آب جوش شود و آب جوش روی شیشه ها را بگیرد و شیشه ها و درهایشان، مدتی درون آب در حال جوشیدن بماند سپس با احتیاط آن ها را از آب خارج کرده و روی دستمال خشک کن آشپزخانه قرار می دهیم تا کاملا خشک شود و بعد مورد استفاده قرار می دهیم.

شیرینانه ی 3: برای اطمینان از قوام مناسب داشتن مربا یا شربت، یک قطره از آن را در یک لیوان آب سرد می چکانیم اگر انسجام خود را از دست ندهد و بلافاصله در آب حل نشود یعنی شربت قوام مناسبی دارد یا این که کمی از شربت یا مربا را در بشقاب می کشیم و اجاره می دهیم سرد شود تا قوام آن را بسنجیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *