مرغ تنوری

مرغ تنوری مخصوص خانگی

مرغ تنوری مخصوص خانگی

برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو میخواهیم برای شما طرز تهیه مرغ تنوری مخصوص خانگی را آموزش دهیم یکی از غذا های مجلسی که بسیار ساده تهیه می شود و مورد استقبال بسیاری از افراد قرار می گیرد مرغ تنوری است. شاید برای خیلی از ما پیش آمده باشد که غذایی که تهیه کردیم یکی یا چند نفر از مهمان ها ان را دوست ندارند برای همین بسیاری از ما ایرانی ها در مهمانی های امروزی خود از چند نوع غذا نیز استفاده می کنیم که می توان گفت نوعی اسراف است. و برای رفع این موضوع می توانید شما از برخی از دستور های تهیه غذایی که به قول خودمان عامه پسند تر هستند استفاده کنید که در این بین مرغ تنوری می تواند یکی از این نوع از غذا ها باشد.


مرحله اول کار تهیه مرغ تنوری مربوط می شود به مزه دار کردن مرغ ها که برای این کار به صورت زیر عمل کنید

در گام نخست باید مرغ کامل و کاملا شسته بگذارید آب اضافش کاملا گرفته شه. بعد مقداری نمک، فلفل قرمز و سیاه رو مخلوط کرده و به تمام سطح مرغ می مالیم. با کمک انگشتان خیلی ملایم بین پوست و گوشت مرغ رو هم مزه دار و آغشته به نمک می کنیم. داخل شکم مرغ رو هم نمک و فلفل می زنیم. در پایان مقداری زعفران غلیظ دم کرده را هم به بدن مرغ می مالیم و مدت نصف روز داخل یخچال استراحت می دیم.

مرغ تنوری

طرز تهیه مرغ تنوری

برای شروع کار ابتدا شما باید از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس فویل رو باز کرده کمی چرب می کنیم. بعد روی فویل کنارهم پیاز ورقه شده و فلفل دلمه ورقه قرار می دیم.مرغ را روی پیاز و فلفلها قرار می دهیم. بعد رو و اطراف مرغ را هم با پیاز و فلفل دلمه ای کامل کنار هم می پوشانیم. فویل را روی مرغ جمع می کنیم و داخل سینی به مدت ۲ساعت می پزیم. البته قبل از رفتن داخل فر با چنگال چندسوراخ روی فویل بزنید که آب مرغ تبخیر شه. بعد از ۲ساعت فویل را باز کرده و اگر باز مرغ آب داشت بدون روکش میزاریم تا کاملا آب مرغ کشیده شه. بعد از فر خارج کرده مخلوط ۵۰ گرم کره آب شده و کمی زعفران رویه مرغ میزنیم و از بالا کمی گریل میکنیم تا رویه مرغ هم برشته شه

نکات کلید در تهیه مرغ تنوری مجلسی
مدت زمان پخت به جنس مرغ و اندازه ان بستگی دارد.

ازمایش معمولی پختگی مرغ این است که یک خلال دندان به ران مرغ فرو می کنند اگر اب زلال از ان بیرون زد مرغ پخته است.

به طور تقریبی برای نیم کیلو از وزن مرغ باید حدود 30 دقیقه در نظر گرفت و اگر مرغ شکم پر باشد باید 10-12 دقیقه به کل مدت اضافه کرد.