مضرات چای کیسه ای که از پلی پروپیلن استفاده می کنند
شاید شما درباره مضرات چای کیسه ای و مصرف آن شنیده اید تذکر هایی که شاید شما به فکر فرو ببرد که چرا این نوع چای که حتی در کشور های پیشرفته هم رایج است مناسب نیست و مضر است از اصلی ترین دلایل که باعث می شود مصرف اینگونه چای ها مضر بدانند استفاده از پلی پروبیلن در جنس کیسه این چایی ها است.
معمولا بسیاری از کارخانههای تولید چای کیسه ای برای بستن کیسهها از پلی پروپیلن استفاده میکنند. از آنجا که پلاستیک کیسه های چای در معرض آب جوش قرار دارد نه دمای اتاق، در نتیجه احتمال آزاد شدن ذرات ریز پلاستیکی در آنها بیشتر است.
افراد به طور متوسط در طول هر هفته (۷ روز) حدود ۵ گرم پلاستیک میخورند. که این موضوع می تواند اثرات بدی را بر بدن بگذارد. اما چیزی که باید بدانید این است که حتی در آبهای نوشیدنی نیز مقادیر زیادی میکروپلاستیک و نانوپلاستیک وجود دارد. مصرفکنندگان باید خریدهای آگاهانهتری داشته باشند و به دنبال کاهش هر چه بیشتر استفاده از پلاستیک باشند. تمام این میکروب ها می توانند به راحتی وارد خون شده و به همه نقاط بدن سرایت کنند.