نان لقمه ای

نان لقمه ای ساده و خوشمزه

نان لقمه ای ساده و خوشمزه

برای شما در این پست از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم آموزش تهیه نان لقمه ای ساده و خوشمزه را آموزش دهیم که می تواند گزینه فوق العاده ای برای میان وعده باشد خیلی اوقات وقت اینکه بخواهید برای میان وعده وقت زیادی بگذارید ندارید و ما در اینجا به شما کمک می کنیم با استفاده از این آموزش بتوانید میان وعده ساده و آسان را درست کنید که بی شک مورد پسند اعضای خانواده قرار می گیرد. در ادامه می توانید با روش تهیه و همچنین روش سرخ کردن این نان لقمه ای آشنا شوید ما سعی کردیم مرحله ای نهایی کار بصورت ویدیویی هم برای شما قرار دهیم که راحت تر این آموزش را به ذهن بسپارید تا به مشکل برنخورید.

مواد لازم برای تهیه نان لقمه ای

اندازه لیوان ۲۵۰ میلی لیتر
۱ لیوان شیر
۲/۵ لیوان آرد (لطفا بتدریج و کنترل شده بریزید ) خمیر نرم لازمه
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
روغن مایع سرخ کردنی

طرز تهیه نان لقمه ای

برای شروع کار تهیه ابتدا باید یکلیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید، نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. اول ۲ لیوان آرد را بریزید و بعد بقیه شو اضافه کنید و با دست ورز بدهید. سپس روی میز کار حدود ۱ دقیقه با دست ورز دهید .نیاز به استراحت ندارد. کمی آرد بپاشید. با کمک وردنه حدود ۳۰ سانتیمتر وبه ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید. مثل فیلم به برشهای مربع شکل ببرید . از قبل روغن را در ماهیتابه داغ کنید . برای تست حرارت ایده ال روغن ، دم یک قاشق چوبی را داخل روغن بذارید اگه حباب ایجاد شد حرارت مناسبه.

خمیر ها را به آرامی داخل روغن گذاشته و قبل از اینکه سرخ بشن ، مدام زیر و رو کنید چون اگه برنگردانید ممکنه خمیر باز بشه . بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه. با گوجه فرنگی پنیر و یا مربا و …سرو کنید. امیدوارم که به کمک این متن و ویدیو توانست باشید طرز تهیه این میان وعده خوشمزه را یاد گرفته باشید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  11 میان وعده سالم را بشناسید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *