نان محلی و روش تهیه
در این مطلب از وب سایت نازشو می خواهیم برای شما روش تهیه یکی از نان های محلی و خوشمزه استان گیلان را قرار دهیم. اگر اهل سفر باشید می دانید که تقریبا بسیاری از استان ها نان های محلی خود را دارند و در این بین استان گیلان یکی از استان هایی است که در بیشتر مناطق آن نان های مخصوصی تهیه می شوند که بسیار خوشمزه هستند. در زمان گذشته نیاز بود که حتما به این مناطق سفر کنید تا بتوانید خوردن این نان ها تجربه کنید. اما الان می توانید به راحتی حتی در منزل هم این نان ها را تهیه کنید درست است که مزه اصلی آن شاید کمی فرق کند اما حتما از طعم و مزه این نان لذت خواهید برد در ادامه شما را با طرز تهیه نان کولبا آشنا می کنیم حتما تا انتها همراه ما باشید.
مواد لازم در طرز تهیه نان خوشمزه و محلی کولبا
خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
زردچوبه: دو قاشق غذا خوری
آرد: یک کیلوگرم
کشمش: یک لیوان (اختیاری)
دارچین: دو قاشق مربا خوری
شکر: یک لیوان
شیر: دو لیوان
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه نان خوشمزه گیلانی
برای شروع کار شما باید در گام نخست آرد را ابتدا با بیکینگ پودر و شکر مخلوط می کنیم و در ظرفی جداگانه قرار می دهیم، شیر را بر روی حرارت قرار می دهیم تا کمی داغ شود و سپس کره را داخل آن اضافه می کنیم. سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به محتویات درون ظرف شیر و کره اضافه می کنیم و مخلوط را به خوبی هم میزنیم تا خمیری یک دست حاصل شود. (با توجه به حالت خمیرتان می توانید مقدار شیر را متناسب با آن اضافه کنید.) برای این که نان ما دارای رنگ خوبی باشد به آن کمی زردچوبه اضافه می کنیم، در صورت تمایل می توانید از کشمش نیز برای خوش طعم کردن نان استفاده کنید. مایه خمیر را به میزان یک ساعت در گوشه ای قرار می دهیم تا مایه خمیر ور بیاید، سپس خمیر را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا نان ما به خوبی پف کند، نان شما آماده است، به همین راحتی یکی از خوشمزه ترین نان های محلی را توانستید در منزل تهیه کنید.