نان مخصوص و مقوی برای افطاری
در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم طرز تهیه نان مخصوص و مقوی برای افطاری را به شما آموزش دهیم. با فرارسیدن ماه مبارک رمضان در برنامه غذایی ما تغییراتی ایجاد می شود. و بهتر است برای افطار غذا های سبک و همچنین متنوع استفاده کنیم که دچار مشکل نشویم یکی از این غذا های سبک که می تواند در وعده افطاری استفاده شود انواع نان ها هستند که ما در اینجا یک نان با طعم خرما و کنجد را به شما آموزش می دهیم که سرشار از خاصیت برای بدن انسان است.
مواد لازم برای ۴ نفر
نصف لیوان آب ولرم
1 ق غ خمیرمایه فوری
نوک ق چ وانیل
10 ق غ روغن مایع
آرد به مقدار لازم
مواد میانی
1 لیوان خرمای هسته گرفته
1 ق غ دارچین
1 ق غ زیره و هل آسیاب شده «اختیاری»
رومال
1 عدد زرده تخم مرغ
طرز تهیه نان مخصوص خرمایی و کنجدی
همه مواد خمیر به جز آرد رو مخلوط میکنیم. آرد رو هم کم کم اضافه میکنیم تا حدیکه خمیر به دست نچسبه. درِ ظرف رو میذاریم و یک و نیم الی دو ساعت استراحت میدیم تا خمیر پف کنه. خرما رو ورز میدیم و دارچین، هل و زیره رو اضافه میکنیم.
حالا سطح کارتونو حسابی آردپاشی کنید و خمیرو روش باز کنید تا ضخامتش حدود سه میلیمتر بشه بعد توش خرما بذارید و لبه های خمیرو جمع کنید و خــــوب ببندینش…خمیرو گلوله کنید و و دوباره با وردنه پهنش کنید تا ضخامتش حدود یک سانت بشه. نونها رو توی سینی فر که کاغذروغنی گذاشتین بچینید و با چنگال روشونو سوراخ سوراخ کنید.روی نونها زرده تخم مرغ بمالید و کنجد و زیره بپاشید و بعد در طبقه وسط فر که با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده ؛حدود ۱۵دقیقه تا ۲۰ دقیقه پزید بهتره توی فر یه کاسه آب بذارید. چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی نونها طلایی بشه . اگه این دستور براتون مفید بود لطفا صلواتی برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان بفرستید.