استفاده از تخم مرغ محلی

نکته مهم در استفاده از تخم مرغ محلی

نکته مهم در استفاده از تخم مرغ محلی

تخم مرغ محلی که بخاطر خواص بیشتری که به تخم مرغ های روز دارد هر روز بیشتر مورد توجه مردم قرار می گیرد اما این نکته را فراموش نکنید که حتما از مراکز معتبر این تخم مرغ ها را تهیه کنید. در همین راستا از سمت سازمان غذا و داور اخطاری داده شده است که در ادامه می توانید آن را بخوانید.

استفاده از تخم مرغ محلی

استفاده از تخم مرغ محلی

محمدحسین عزیزی مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو اظهار کرد: تخم‌مرغ‌های محلی ممکن است در محیط گرم به دلیل اتمام تاریخ مصرف و ماندگی بیش از حد فاسد شده باشند.

در ادامه این مدیر با اشاره به اینکه : باید در مصرف تخم‌مرغ های محلی دقت لازم را به عمل آورد زیرا این تخم‌مرغ‌ها دارای تاریخ تولید و انقضا نیستند. خوشبختانه با شروع فصل سرما احتمال فاسد شدن تخم‌مرغ‌های محلی کاهش پیدا می‌کند و اگر این تخم‌مرغ‌ها مانده نباشد مشکلی برای مصرف آن وجود ندارد.

استفاده از تخم مرغ محلی

نطفه دار بودن تخم مرغ محلی 

نقص در نطفه‌دار بودن تخم‌مرغ‌های محلی مشکلی از نظر سلامتی این ماده غذایی ایجاد نمی‌کند و در صورت تازگی هیچ گونه منعی جهت مصرف این نوع تخم‌مرغ وجود ندارد. گفتنی است که چندی پیش اخباری در فضای مجازی مبنی بر سو استفاده برخی افراد و نقص در نطفه‌دار بودن برخی تخم مرغ‌های محلی منتشر شده بود.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  نان محلی و روش تهیه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *