هنگ کردن گوشی های هوشمند

هنگ کردن گوشی و روش حل این مشکل

هنگ کردن گوشی و روش حل این مشکل

یکی از مشکلات اصلی گوشی های هوشمند هنگ کردن گوشی است. مسئله که بسیاری از افراد با آن روبه رو هستند و بدون آن که دلیل آن را بدانند با افت سرعت گوشی و گاهی اوقات هنگ کردن گوشی مواجه می شوند اما مشکل کجاست. یکی از دلایل اصلی که می تواند باعث هنگ کردن شود پر بودن حافظه ، ویروسی بودن و … دلایل دیگری که در ادامه حتما آن ها را بررسی خواهیم کرد. اما شما باید بدانید دلیل اصلی هنگ کردن همه گوشی ها فقط مشخصات سخت افزاری آن نیست اند بلکه عملکرد استفاده کنندگان از دلایلی است که بیشتر اوقات باعث می شود گوشی نتواند عملکرد مناسبی داشته باشد ما در اینجا راهکار های ساده ای را به شما آموزش می دهیم که به  کمک آن بسیاری از مشکلات هنگی گوشی را می توانید به کمک آن رفع کنید یا از آن جلوگیری توجه کنید که این روش های می توانید بسیار به شما کمک کند حتما به

 بروز کردن برنامه های اندروید

شرکت‌های سازنده در بازه‌‌های زمانی مختلف آپدیت‌هایی از محصولات خود را منتشر می‌کنند، اما عدم توجه کاربران به آن‌ها باعث می‌شود تا گوشی های اندرویدی با کاهش سرعت مواجه شوند، از این رو بهتر است کاربران به این آپدیت‌ها توجه کرده و در اسرع وقت گوشی های خود را به‌روزرسانی کنند.

برنامه ها را از حافظه گوشی به کارت SD انتقال دهید

استفاده زیاد از حافظه داخلی گوشی موبایل باعث می‌شود تا سرعت آن کاهش پیدا کند. از این رو بهتر است تمام فایل‌ها غیر ضروری را به کارت SD انتقال دهید. همچنین از نصب اپلیکیشن‌ها بر روی حافظه داخلی خودداری کرده و حافظه پیش‌فرض را نیز به حافظه خارجی یا SD تغییر دهید.

غیر فعالسازی  گزینه Location Services

استفاده از اپلیکیشن‌های ردیابی یا برنامه‌های مشابه که به لوکیشن تلفن همراه مرتبط بوده و فعالیت آن‌ها منوط به فعال بودن لوکیشن است، باعث می‌شود تا میزان فعالیت سی پی یو دستگاه اندرویدی افزایش پیدا کند. از این رو بهتر است بخش Location Services را در مواقعی که به آن نیاز ندارید غیر فعال کنید.

هنگ کردن گوشی های هوشمند

کامل از برنامه ها خارج شوید

یکی از عواملی که هنگ کردن گوشی های اندرویدی را به همراه دارد، نبستن مناسب برنامه‌ها است. در واقع این برنامه‌ها باعث می‌شوند تا فعالیت CPU از حالت معمولی بیشتر شده و باعث می‌شود سرعت تلفن همراه کاهش پیدا کند. از این رو سعی کنید از برنامه‌های استفاده شده به صورت مناسب خارج شوید.

یک آنتی ویروس‌ خوب را جایگزین انواع آنتی ویروس های گوشی خود کنید

کاربران گوشی های اندرویدی برای افزایش امنیت دستگاه خود از انواع مختلف آنتی ویروس‌ها استفاده می‌کنند، اما همین آنتی ویروس‌ها باعث کند شدن و کاهش سرعت گوشی موبایل می‌شوند. از این رو از نصب آنتی ویروس‌های متعدد جلوگیری کنید و همچنین آن دسته از برنامه‌هایی که به آنتی ویروس نیاز دارند هم خودداری شود.

راه‌اندازی مجدد

هنگامی که از گوشی موبایل خود به مدت زیادی استفاده می‌کنید و با کاهش سرعت آن مواجه می‌شود، بهتر است حداقل روزانه حداقل یک بار آن را راه‌اندازی مجدد کنید تا آن دسته از برنامه‌هایی که به خوبی بسته نشده‌اند، بسته شده و سرعت گوشی اندرویدی افزایش پیدا کند.

امیدواریم در پایان این روش های به شما کمک کند که از هنگ کردن گوشی خود جلوگیری کنید یا مشکل هنگی آن رفع کنید این ها مواردی از دلایل هنگ کردن گوشی بودن دلایل دیگر هم می تواند وجود داشته باشد. از ضعیف بودن سخت افزار گوشی گرفته تا اینکه یک برنامه یا بازی سنگین روی گوشی نصب کرد. تشکیل فایل پهنان و حذف نکردن آن همه اینا می تواند دلایلی برای وجود این مشکل باشد.