در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو برای شما طرز تهیه پفک هندی خوشمزه و خانگی را برای شما منتشر کردیم. پفک ها یکی از تنقلات بسیار محبوب است که نباید زیاد مصرف شود اما اگر علاقه دارید با پفک از مهمان های خود پذیرایی کنید می توانید در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه یکی پفک خوشمزه و چند رنگ را که معروف به پفک هندی است را یاد بگیرد این پفک ها بسیار مناسب مجالس و دورهمی ها می باشد و بسیار می تواند کار شما را برای پذیرایی خوب راحت کند. در ادامه با امواد اولیه و روش تهیه کامل آشنا می شوید توصیه می کنم تا انتها همراه ما باشید تا بتوانید طرز تهیه این پفک را یاد بگیرد
مواد اولیه لازم برای تهیه این پفک
آب تقریبا یک لیوان سر خالی
ادویه (فلفل، پودر لبو ،فلفل،آویشن،پودر سیر یا هر ادویه ای که خودتان دوست دارید)
رنگ خوراکی (برای سالم تر بودن پفک ها میتوانید از آب اسفناج یا سبزیجات رنگی استفاده کنید)
نمک به مقدار دلخواه(نمک کم بریزید چون بعد مایع غلظتش زیاد میشود و ممکن هست پفک ها شور شود)
نشاسته یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه پفک هندی مجلسی و خوشمزه
برای آغاز کار تهیه این پفک شما در گام نخست نشاسته و آب و نمک و ادویه و رنگ خوراکی و روغن را با هم قاطی کنید و روی شعله ی ملایم بگذارید تا کمی بجوشد و غلیظ شود (البته نه زیاد).سینی بردارید،سطح سینی را با یک کیسه فریزر بپوشانید،بعد با قاشق کم کم از مایع تان روی پلاستیک بریزید.( اگر مایع تان غلیظ شده باشد اینجا برایتان مشکل پیش میاورد و نمیتوانید راحت آنها را با قاشق بریزید).
وقتی کارتان تمام شد باید سینی را درجای گرم مثل روی بخاری یا شوفاژ بگذارید یک صبح تا شب خوب خوب خشک وشوند (اگر تو فصل تابستان هستید توی هوای آزاد بگذارید و آنقدر بماند تا مثل چیپس خشک شود)بعد در مقدار کمی روغن سرخ شان کنید.حسابی پف می کنند و دقیقا مزه ی پفک هندی های قدیمی را دارند.( انقدر روغن بریزید که پفک ها تویش غوطه ور شوند و بعد از اینکه از روغن در آوردید بشقابی که حوله تمیز رویش هست بگذارید تا روغن اضافی کشیده شود). امیدواریم در پایان این روش تهیه پفک مورد توجه شما قرار گرفته باشد.