پنیر سوخاری با سس تند
برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم دستور تهیه پنیر سوخاری با سس تند را آموزش دهیم. پنیر سوخاری از پیش غذا های معروفی است که امروز بسیار تهیه می شود و طعم بسیار خوشمزه ای دارد و شما در این پست آموزش آشپزی سایت نازشو طرز تهیه آن را یاد می گیرد در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند
سس گوجه فرنگی تند 400 گرم
روغن گیاهی سرخ کردنی به مقدار لازم
پودر سوخاری یا خرده نان ¼1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده ¼ پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
پنیر موتزارلای تازه 220 گرم
سیر 2 حبه
آرد ساده 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه پنیر سوخاری
برای شروع کار ابتدا پنیرها را آبکش کنید. تخم مرغ را در کاسه ای کم عمق بشکنید و کمی هم بزنید. آرد را در بشقابی بریزید. آرد سوخاری یا خرده نان و پنیر پارمزان را در بشقابی مخلوط کنید. به مواد فلفل بزنید. روش کار به اینصورت است که توپهای موتزارلای تازه را یکی یکی در آرد می غلتانیم تا تمام سطح آن آغشته شود. بعد آن را در تخم مرغ می اندازیم و با چنگال تکان می دهیم که کاملا آغشته شود، سپس داخل مخلوط آرد سوخاری می اندازیم تا خوب کاور شود. دوباره پنیر را داخل تخم مرغ و آرد سوخاری فرو کنید تا کاور ضخیم تری داشته باشد و پس از سرخ شدن حالت ترد و کرانچی را به خود بگیرد.
پنیرهای کاورشده را در سینی که با کاغذ روغنی یا شیرینی پزی پوشانده اید قرار دهید. این کار را برای باقی پنیرها تکرار کنید. سپس آنها را برای 20 دقیقه فریز کنید. قابلمه ای کوچک را تا نیمه بالایی روغن سرخ کردنی بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. پنیرهای کاورشده را یکی یکی داخل قابلمه می اندازیم تا دمای روغن پائین نیاید، برای حدود 2 تا 3 دقیقه سرخ می کنیم تا طلایی شود. پنیرهای سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن آن را بگیرد سپس با سس گوجه فرنگی تند سرو می کنیم. به همین راحتی یک با تهیه پیش غذا بسیار خوشمزه را یاد گرفتید که درست کنید.