پیش غذای مجلسی

پیش غذای مجلسی و خوشمزه

پیش غذای مجلسی و ساده

برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو میخواهیم یک پیش غذای مجلسی گرم و ساده را به شما معرفی کنیم که بیشتر در فصل پاییز و زمستان این سوپ آماده می شود. پیش غذایی که ما قصد داریم در این مطلب به شما آموزش دهیم سوپ دلمه است. این پیش غذا که در کشور همسایه ایران یعنی ارمنستان تهیه می شود با موادی بسیار آشنا تهیه می شود که به ذائقه ایرانی ها می خورد و ما امروز این آموزش را برای شما منتشر کردیم و امیدواریم از تهیه این سوپ لذت ببرید. اگر دلمه یکی از مواد غذایی مورد علاقه شما است پیشنهاد می کنم حتما یک بار درست کردن این سوپ را تست کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ دلمه

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان دلخواه
فلفل سیاه : به میزان دلخواه
برنج : 1 فنجان
گوشت چرخ کرده : 450 گرم
پیاز خرد شده : 1 عدد
پنیر چدار یا موزارلا برای تزیین : (در صورت تمایل)
گوجه خرد شده : 400 گرم
فلفل دلمه ای سبز خرد شده : 3/4 فنجان
رب گوجه فرنگی : 1 فنجان
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : 3/4 فنجان
آب گوشت : 2 فنجان
جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
برگ ریحان خشک شده : 1/2 قاشق چایخوری
سیر خرد شده : 2 حبه
پونه کوهی خشک شده : 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه پیش غذای مجلسی و خوشمزه

برای شروع کار قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. در ادامه کار 2 قاشق روغن داخل آن بریزید و بگذارید کمی داغ شود. سپس پیاز خرد شده(دایس شده) را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کند و قهوه ای شود.(لایه بیرونی تغییر رنگ دهی). فلفل دلمه ای سبز و قرمز، سیر و گوجه خرد شده را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

پیش غذای مجلسی

برای ادامه کار رب گوجه، آب گوشت، جعفری خرد شده، ریحان و پونه خشک شده را داخل سوپ بریزید و اگر لازم است مجددا کمی نمک و فلفل اضافه کنید. در قابلمه دیگری برنج را با 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا برنج نرم شود سپس برنج را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که سوپ به جوش آمد، حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ به مدت 30 دقیقه آرام آرام بپزد و جا بیفتد. هر از گاهی سوپ را هم بزنید و اگر لازم است مقداری آب به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد آن را در ظرف مناسب بریزید، روی آن را با پنیر و جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید. به همین راحتی یکی از غذای بسیار خوشمزه کشور ارمنستان را توانستید در خانه آماده کنید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  پیش غذای خوشمزه و خاص