کروسان شکلاتی

کروسان شکلاتی را در منزل تهیه کنید

کروسان شکلاتی را در منزل تهیه کنید

یکی از شیرینی های که در چندین ماه اخیر بسیار میان مردم جا افتاده است کروسان است این شیرینی به سرعت بخاطر نان خوشمزه اش و همچنین شکلات در بین مردم بسیار سریع جا افتاد و شرکت هایی بزرگی هم آن را تهیه خط تولید خود قرار دادند. اما دستور تهیه این شیرینی خیلی ها بلد نیستن و ما در این مطلب سایت نازشو طرز تهیه کروسان شکلاتی را برای شما قرار دادیم وش ما می توانید به کمک این مطلب در خانه کروسان را تهیه کنید فقط باید با دقت تمامی مراحل گفته شده در این مطلب را رعایت کنید. مخصوص در بخش تهیه نان کروسان شما باید کمی تجربه از قبل هم داشته باشید چون یکی از اصلی ترین بخش های تهیه کروسان همین بخش تهیه نان است که در مزه نهایی این شیرینی بسیار تاثیر دارد پس حتما سعی کنید پله به پله با آموزش پیش بروید تا به راحتی بتوانید کروسان خانگی را آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه کروسان شکلاتی

آرد قوی (آرد نان) 250 گرم
شیر برای روی کروسان 1 قاشق سوپخوری
شیر ولرم 125میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
زردۀ تخم مرغ برای روی کروسان 1 عدد
شکر 50 گرم
پودر مایه خمیر 5 گرم (یک و یک چهارم قاشق چایخوری)
نمک یک دوم قاشق چایخوری
کرۀ سرد (فریز شده) 150 گرم
شکلات میله ای یا شکلات چیپسی به میزان لازم

طرز تهیه کروسان شکلاتی خانگی

در گام نخست برای تهیه این شیرینی شما باید شیر را گرم کنید تا به دمای 37 درجۀ سانتیگراد برسد. آن گاه آرد، نمک، شکر و مایه خمیر را در کاسۀ مناسب و بزرگی بریزید و مخلوط کنید. سپس کره را روی این مواد رنده کنید (با رندۀ درشت) و بعد شیر را بیفزائید و به آرامی مواد را مخلوط کنید تا خمیر شود. مراقب باشید که خمیر را در این مرحله زیاد ورز ندهید تا تکه های کره در خمیر قابل مشاهده باشد.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  کوکوی خوشمزه با طعم و شکلی متفاوت

کروسان شکلاتیحالا خمیر فراهم کرده را به شکل مربع درآورید ودر سلفون بپیچید و یک ساعت و نیم در یخچال نگه دارید. آن گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازۀ 25×35 سانتیمتر باز کنید و خمیر را از دو طرف آن تا وسط خمیر تا بزنید. اکنون خمیر را در جهت عقربه های ساعت به اندازۀ یک چهارم بچرخانید و روی خمیر وردنه بکشید تا به شکل مستطیل باز شود. اینک خمیر را برگردانید و رویش وردنه بکشید و این بار خمیر را سه لا به شکل پاکت نامه تا بزنید. حالا خمیر را در سلفون بپیچید و یک ساعت در یخچال بگذارید.
تازدن خمیر را دوبار دیگر تکرار کنید تا تکه های کره در خمیر پیدا نباشد و خمیر کاملا صاف و یکنواخت شود. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و مثلث هایی به اندازۀ 8×30 سانتیمتر برش دهید (قاعدۀ مثلث 8 سانتیمتر و ارتفاع آن 30 سانتیمتر باشد). سپس قدری شکلات روی خمیر (قاعدۀ مثلث) بگذارید و آن را به طرف راس رول کنید. حالا کروسان ها را با فاصله از یکدیگر در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و رویشان را با سلفون چربکرده بپوشانید و 2-3 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان دوبرابر شود.اکنون روی کروسان ها مخلوط زردۀ تخم مرغ و شیر بمالید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

امیدواریم در پایان بطور کامل با روش تهیه کروسان آشنا شده باشید و در عمل هم با این دستور بتوانید کروسان خانگی را آماده کنید.