طرز تهیه کمپوت سیب
شاید شما هم مثل خیلی ها بعد از خوردن کمپوت سیب و چشیدن طعم آن به خودت گفته اید که یک بار حتما آن را تهیه می کنیم. اما طرز درست کردن کمپوت سیب را نمی دانید و این مشکلی نیست ما به شما یاد خواهیم داد که به راحتی در منزل کمپود سیب خوشمزه درست کنید. خوب برای بسیاری از ما پیش آمده است که سیب ها بعضی اوقات در یخچال پیش می آید که سیب ها می ماند و کسی آن ها را نمیخورد و این بهترین زمان است که شما نحوه درست کردن کمپوت را بیاموزید. ما در این مطلب طرز تهیه ی کمپوت سیب را به زبان ساده و بسیار راحت توضیح خواهیم داد که کسانی که تا بحال این کار انجام نداده اند به دستور کمپوت سیب را شاید در سایت های مختلفی نیز خوانده باشید که مراحل زیادی دارد اما در اصل اینطور نیست و اگر اولین بار نیز این کار انجام دهید مطمن اند به این صحبت می رسید. در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب:
آب……………یک لیوان
زعفران……….. به دلخواه
شکر…………نصف لیوان
گلاب………….نصف قاشق غذاخوری
سیب زرد یا قرمز (ما از سیب زرد استفاده کردیم)…….4-5 عدد
طرز تھیه کمپوت سیب:
برای شروع کار ابتدا آب و شکر رو توی قابلمه ی لعابی گذاشتم شعله رو تند کردم گذاشتم تا کمی غلیظ شه.(غلظتش نسبت به آب خیلی کم باید تغییر کنه نباید قوام پیدا کنه) توی این زمان سیب ھا رو پوست گرفتم و خرد کردم. سیب ھا رو به آب و شکر اضافه کردم و گذاشتم با شعله متوسط کمی پخته ش در ادامه کار نیز گلاب و زعفرون رو اضافه کردم گذاشتم حدود یک دقیقه قل بزنه البته زعفرون اگر دوست داشتید استفاده کنید.
در ادامه کار نیز زیر گاز رو خاموش کردم وقتی خنک شد توی شیشه گرفتمو توی یخچال نگه گذاشت کمپوت اگه توی شیشه ی در بسته نگه داری بشه حتی تا یک سال ھم سالم میمونه.ولی به محض اینکه در شیشه باز شد باید مصرف بشه. شاید دفعه ی بعدی که خواستم درست کنم 2تا ھل میندازم توش ببینم چی میشه.فکر کنم خوشعطرتر تر میشه. امیدوارم که این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشه و به راحتی این کمپوت خوشمزه را درست کرده باشید با اشتراک گذاری نیز می توانید از ما حمایت کنید.