کوفته مخصوص

کوفته مخصوص و مناسب ماه رمضان

کوفته مخصوص و مناسب ماه رمضان

در یکی دیگر از پست های آموزشی آشپزی سایت نازشو می خواهیم به شما طرز تهیه یک کوفته مخصوص را آموزش دهیم که در ماه رمضان می تواند گزینه بسیار خوبی باشد. با اینکه الان دیگر تهیه این غذا هزینه ای زیادی دارد اما دانستن آموزش آن خالی از لطف نیست اگر مواد اولیه آن را در خانه داشتید می توانید آن را تهیه کنید. این کوفته که بیشتر معروف به کوفته زرشک و زردآلو است زیاد در بین مردم جا افتاده نیست و شاید بسیار از شما تا حال این کوفته مثل من امتحان نکرده باشید. اما اگر حتما با مواد اولیه این غذا آشنا شوید می توانند متوجه شد که طعم بسیار فوق العاده ای دارد. و بسسیار مناسب مهمانی های ماه مبارک رمضان هم است. اگر شما این کوفته را تا بحال درست کردید حتما تجربیات خود را با ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

مواد لازم برای تهیه کوفته مخصوص زرشک و زردآلو

زرشک ۲ قاشق سوپ خوری
سبزی معطر(ریحان و مرزه) ۳ قاشق سوپ خوری
لپه‎ نیم پز آسیاب شده ۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ کامل ۱ عدد
برنج پخته ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
پیاز رنده شده ۱ عدد
گردو خردشده ۲-۳ قاشق سوپ خوری
زردآلو متوسط ۳-۴ عدد
روغن مایع به مقدار لازم
پیاز داغ ۲-۳ قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته مخصوص

برای شروع کار تهیه این کوفته خوشمزه شما باید در گام نخست زردآلوها را خرد کنید و داخل ظرف مناسبی بریزید. پیازداغ، زرشک شسته شده و گردوی خرد شده را هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه وسط کوفته ها آماده شود، سپس آن را کنار بگذارید. سپس در ظرف دیگری گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سبزی معطر، تخم مرغ کامل، سفیده تخم مرغ اضافه، لپه، برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.

کوفته مخصوص

در ادامه مقداری از مخلوط گوشت را بردارید و آن را گود کنید، سپس مقداری از مخلوط زردآلو داخل آن بریزید. دستتان را آغشته به آب سرد کنید و به آرامی کوفته ها را گرد کنید. وزن تقریبی هر کوفته باید حدود ۲۰۰ گرم شود. در قابلمه مناسبی روغن و رب را کمی تفت دهید، سپس ۳ لیوان آب اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و کوفته ها را به آرامی داخل قابلمه قرار دهید. دقت کنید که نباید درِ قابلمه را بگذارید چون کوفته ها بلافاصله ترک می خورند. زمانی که یک طرف کوفته ها خودشان را گرفتند، به آرامی آن ها را بر گردانید و بگذارید طرف دیگرشان هم بپزد. اگر کوفته ها به آب بیشتری نیاز داشتند، کمی آب گرم اضافه کنید تا کاملا بپزند. صبر کنید تا کوفته ها آماده شوند و سس غلیظی حاصل شود.

کوفته مخصوص

و در انتها هم کوفته ها را داخل ظرف مناسب بریزد و آن را برای اعضای خانواده یا مهمان های خود سرو کنید. ما تلاش کردیم دستور کامل را به همراه نکات مهم برای شما در این پست قرار دهیم امیدواریم که این پست مورد توجه شما قرار گرفته باشد و آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.