کیک شب یلدا جدید
برای شما با نزدیک شدن به شب یلدا که یکی از به یاد ماندنی ترین شب های سال برای ایرانیان می باشد. تدارک های مختلفی دیده می شود و برخی جا سنت های خاصی برای این شب دارند. همچنین برخی مراسم های خاصی هم در این شب دارند. اما یکی از موردی که با شیب یلدا گره خورد است بی شک انار است. حال با انار دمنوش انار و… کلی چیز دیگه تهیه می کنند و ما در این مطلب سایت نازشو برای شما طرز تهیه کیک انار شب یلدا را قرار دادیم. ما در اینجا سعی کردیم طرز تهیه یک کیک شب یلدا جدید برای شما منتشر کنیم. درست کردن این کیک کمی زمان بر است اما مطمن اند اگر بتوانید تمام مراحل درست و با صبر انجام دهید نتیجه کار بسیار فوق العاده می شود و حتما یکی از سوپرایز های این شب می تواند کیک تهیه شده توسط شما باشد که هم شکل یلدایی و مزه یلدایی دارد ما تلاش کردیم تمام مراحل را گام به گام به شما توضیح دهیم و این نیاز است که شما با دقت تمام مراحل خوانده و همچنین نکات آن را حتما یاداشت کنید چون تهیه کیک شب یلدا جدید که در این پست مشاهده می کنید کمی پیچیدگی های خودش دارد. نگران نباشید و تا انتهای این مطلب همراه نازشو باشید تا تهیه کیک شب یلدا جدید را به خوبی یاد بگیرد.
مواد لازم برای تهیه کیک شب یلدا جدید
شکر: 1 پیمانه
پنیر خامه ای: 450 گرم
بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 6 عدد
آب انار: 3/4 فنجان
آرد سفید: 1 پیمانه
پودر ژلاتین: 2 قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
دانه انار: 1 پیمانه پر
اسانس وانیل: 1/2 قاشق چایخوری برای ژله انار
شکر: 2 قاشق غذاخوری
کره: 200 گرم
پودر قند: 3 پیمانه
آب انار: 1/5 پیمانه برای شربت
اسانس وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
آب انار: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک شب یلدا جدید و خوشمزه
1. برای تهیه این کیک باید فر رو در دمای176 درجه قرار بدین و نیاز به دو قالب گرد متوسط دارین که باید کفش رو چرب کنین و کاغذ روغنی بندازین.
2. ابتدا باید تخم مرغ ها و 1 پیمانه شکر رو برای 12 دقیقه با سرعت بالای همزن بزنین.
3. سپس 1 فنجان آرد و 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر رو در دو مرحله به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنین.
4. خمیر رو زیاد هم نزنین تا پف کیک نخوابه.
5. سپس 1/2قاشق چایخوری اسانس وانیل اضافه کنین.
6. سپس خمیر رو به میزان مساوی در دوتا قالب بریزین و برای نیم ساعت داخل فر از قبل گرم شده قرار بدین.
7. تا 25 دقیقه در فر رو باز نکنین تا پف کیک نخوابه.
طرز تهیه شربت برای کیک جدید شب یلدا :
برای تهیه شربت بین لایه های کیک، 1/5 پیمانه آب انار را با 2 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
تهیه فراستینگ کیک جدید شب یلدا
1. برای تهیه فراستینگ (رویه خامه ای کیک) پودر قند و کره رو در کاسه همزن بریزید و با سرعت پایین حدود 1 دقیقه ترکیب کنید. سرعت رو بالا ببرید و حدود 2 دقیقه دیگر بزنید تا کمرنگ و پفی بشه.
2. پنیر خامه ای رو قاشق قاشق در چند قسمت اضافه کنید و هم بزنید. بهتره بین هر قسمت چند ثانیه هم بزنید تا بافت نرم و یکدست تری بشه. زمانی که تمام پنیر خامه ای رو اضافه کردید حدود 1 دقیقه دیگر هم مخلوط کنید.
3. سپس چهار قاشق غذاخوری آب انار به فراستینگ کیک اضافه کنید. مایه رو خوب هم بزنید تا یکدست بشه سپس اونو تا زمانی که کیک آماده بشه داخل یخچال قرار دهید.
4. وقتی کیک ها خنک شدند هر کیک رو از وسط به دو نیمه تقسیم کنید. یعنی شما 4چهار لایه کیک گرد خواهید داشت.
5. لایه اول رو روی سطح کار قرار دهید. با برس 1/4 از شربت انار رو روی سطح کیک بمالید. کمی از مایه فراستینگ روی اون بمالید.
6. لایه دوم رو روی اون قرار بدید و به همین ترتیب باز هم روی لایه دوم شربت و فراستینگ بمالید.
7. به همین ترتیب تمام لایه ها رو روی هم قرار دهید تا یک کیک چهارلایه داشته باشید.
8. روی سطح آخرین لایه مقدار کمتری شربت بریزید زیرا قرار است تاپینگ انار رو روی کیک بریزیم. شربت اضافی رو از روی کیک پاک کنید سپس دور تا دور کیک رو با فراستینگ بپوشونید.
9. با کاردک کیک رو خامه کشی کنید تا کیک شما ظاهری بی نقص و تمیز داشته باشد.
10. با استفاده از قیف و ماسوره سایز مناسب، باقیمانده مایه فراستینگ رو دور تا دور کیک شکوفه بزنید. شکوفه ها رو نزدیک به هم روی کیک قرار بدید تا فاصله ای بین اونا نباشه و دور تا دور کیک دیواره ای تشکیل بدهند. چون قراره تاپینگ انار رو بین آن ها بریزیم.
11. قبل از آنکه تاپینگ انار رو روی کیک بریزیم کیک رو 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدید. بعد از حدود 30 دقیقه شروع به تهیه تاپینگ انار کنید.
طرز تهیه تاپینگ برای کیک شب یلدا جدید
1. برای تهیه تاپینگ انار، 3/4 فنجان آب انار رو داخل یک شیرجوش کوچک بریزید.
2. 2 قاشق غذاخوری اسانس وانیل و 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو به آاون اضافه کنید.
3. قبل از آنکه شیرجوش رو روی حرارت قرار بدید حدود یک دقیقه مایع رو هم بزنید تا ژلاتین آب شود.
4. دو قاشق غذاخوری شکر به مایع اضافه کنید و شیرجوش رو روی حرارت متوسط قرار دهید.
5. مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود و مایع شروع به تبخیر کند.
6. شیرجوش رو از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود.
7. سپس شیرجوش رو داخل یک کاسه بزرگ آب یخ قرار دهید و مایع ژلاتینی رو هم بزنید تا حدی که کمی غلیظ شود ولی کاملا سفت نشود.
8. این کار زمان زیادی نمی خواهد و در حد چند دقیقه به غلظت مورد نظر خواهد رسید.
9. کیک رو از یخچال بیرون بیاورید و روی سطح کار قرار بدید. دانه های انار رو به مایع اضافه کنید و بلافاصله تاپینگ اناری رو روی کیک بریزید.
10. سپس کیک رو مجددا حدود 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تاپینگ خودش رو بگیره و سفت بشه. سپس این کیک اناری زیبا و خوشمزه رو از یخچال بیرون بیاورید و سرو کنید. این کیک گزینه ای عالی برای شب یلداست.
امیدواریم در پایان با موفقیت توانست باشید این کیک شب یلدا جدید را تهیه کرده باشید و از درست کردن آن لذت برده باشید.