کیک کاکائویی اسفنجی خوشمزه
در این مطلب نازشو در بخش آشپزی طرز تهیه کیک کاکائویی اسفنجی خوشمزه با روکش کارامل را برای شما قرار دادیم. کیک کاکائویی همیشه از پرطرفدار ترین نوع های کیک بوده است که بسیار علاقه مند دارد. اما در این مطلب آموزشی نیز شما طرز تهیه یک نوع خاص از کیک کاکائویی را یاد خواهید گرفت که بسیار خوشمزه است. برای تهیه کردن این کیک شما باید تمام نکات گفته شده در این مطلب را نیز رعایت کنید تا کیک که در نهایت تهیه می شود طعم و مزه خوبی داشته باشد خوشمزه بودن این شیرینی بسیار به روش تهیه آن بستگی دارد پس با دقت و کامل متن آموزش را بخوانید سپس تصمیم به درست کردن آن بگیرید ما در پست آموزشی تلاش کردیم تمام نکات کلیدی برای بهتر شدن مزه این کیک را به شما خواهیم گفت. اگر سوالی درباره طرز تهیه این کیک داشتید در قسمت نظرات برای ما بنویسید ما در کوتاه ترین زمان ممکن به آن پاسخ خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه کیک کاکائویی اسفنجی خوشمزه
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
کاکائو دو سوم فنجان
جوش شیرین 1 و یک چهارم قاشق چایخوری
آرد 2 فنجان
شکر 1 و دو سوم فنجان
نمک 1 قاشق چایخوری
شیر 1 و یک سوم فنجان
کره نرم 1 و یک سوم فنجان
عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای آیسینگ کاراملی
شکر 4 فنجان
کره نرم نصف فنجان
شیر 1 فنجان
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک کاکائویی اسفنجی خوشمزه
قبل از آغاز به کار تهیه این کیک فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . دو قالب 22 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید. و برای آغاز به کار کردن تهیه این کیک شما این مواد را آرد ، کاکائو ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کناری بگذارید . کره و شکر را با هم مخلوط نموده 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرمی شود . تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده 3 دقیقه با سرعت بالای همزن بزنید . آرد و 1 و یک سوم فنجان شیر را به صورت متناوب در3 مرحله به مواد اضافه کرده هر بار هم بزنید تا یکدست شود . شروع و پایان کار باید با آرد باشد.
در ادامه کار شما باید خمیر را به طور مساوی در دو قالب ریخت رویش را صاف کنید و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد . بعد از پخت کمی که از حرارت افتاد کیک را روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود. خوب تا اینجا حدود 60 درصد کار تمام شده است در ادامه میرویم سراغ تهیه کارامل مخصوص این کیک همراه ما باشید.
طرز تهیه آیسینگ کاراملی :
در پارت دوم آماده کردن یکی کیک خوشمزه شما باید 3 فنجان شکر و شیر را با هم مخلوط نموده روی حرارت بگذارید تا به جوش آید . باقیمانده ی شکر را در تابه ای دیگر روی حرارت گذاشته و کاراملی کنید مراقب باشید که نسوزد و رنگش قهوه ای تیره شود . اگر از دماسنج آشپزخانه استفاده میکنید دما باید روی 160 درجه تا 180 درجه سانتیگراد برسد. در ادامه کار کارامل را به شیر و شکر در حال جوش اضافه کنید و به جوشاندن ادامه دهید تا غلیظ شود و دمایش به 115 درجه سانتیگراد برسد . کره ، وانیل و جوش شیرین را هم اضافه کرده مخلوط نمایید. و در آخر هم مخلوط داغ را با همزن برقی حدود 15 – 20 بزنید. بین دو لایه کیک را با این کارامل تا گرم است پر کنید . اگر کارامل خیلی غلیظ شده بود میتوانید کمی آب داغ به آن اضافه کنید . سپس روی کیک را با کارامل کاملا بپوشانید. امیدواریم از این آموزش سایت نازشو هم لذت برده باشید و درست کردن این کیک به معنای است که شما الان یکی از سخت ترین کیک های که می توانند در منزل درست کرد را موفق شدید آماده کنید.