گوجه پلو مخصوص و خانگی
در خدمت شما هستیم با طرز تهیه گوجه پلو مخصوص و خانگی یکی از غذا های بسیار خوشمزه که می توانید در منزل تهیه کنید. گوجه پلو کمی در بین خانواده ها نا آشنا هست و برخی هم بخاطر اینکه زمان نسبت اند زیادی برای حاضر شدند نیاز دارد از آن کمتر در برنامه غذایی خود استفاده می کننند و امروز با گرون شدن وسایل تقریبا یکی از غذا های گرون محسوب می شود ولی برای زمانی که می خواهید از مهمان ها خود پذیرایی کنید انتخاب این غذا بسیار می تواند به شما کمک کند تا یک پذیرایی عالی با رضایت کامل مهمان ها داشته باشید. اما برای اینکه بتوانید این غذا به خوبی درست کنید کافی است که این مطلب را کامل و با دقت بخوانید و از قبل مواد اولیه لازم خوب و درجه یک را تهیه کنید و در هنگام درست کردن این غذا دغه دغه اینکه این مواد را دارید یا نه نداشته باشید چون بسیار می تواند شما سردگم کند برای تهیه این غذا در ادامه همراه ما باشید. و در دو بخش بطور کامل با دستور تهیه گوجه پلو مجلسی با گوشت قلقلی آشنا شوید بخش اول آشنایی با اول اولیه لازم این غذا و مرحله دوم هم اختصاص دارد به طرز تهیه این غذای خوشمزه تنها نکته ای که باقی می ماند این است که این مقدار مواد اولیه لازم برای چهار نفر تدارک دیده شده است.
مواد لازم برای گوجه پلو مخصوص و مجلسی
پودر پاپریکا : 4 قاشق چای خوری
رب گوجه : 1 قاشق غذا خوری
برنج : 2 پیمانه
پیاز : 1 عدد
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
سیب زمینی : 2 عدد
گوجه : 5 عدد
زردچوبه : 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه گوجه پلو مخصوص و مجلسی
گام نخست تهیه این غذای مجلسی این غذا اختصاص دارد به گوجه ها که باید آن را پوست بکنید و رنده یا میکس کنید. بعد نوبت می رسد به پیاز ها آن را رنده کنید آن را با یک قاشق روغن زیتون تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. در این مرحله می توانید کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید. در ادامه گوجه پوره شده را به پیاز اضافه و با آن خوب ترکیب کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا آب گوجه روی حرارت بخار شود. بعد نمک، فلفل و 2 قاشق چای خوری پودر پاپریکا به آن اضافه کنید. در ادامه یک قاشق رب گوجه به مخلوط گوجه و پیاز اضافه کنید تا رنگ بهتری پیدا کند. بعد از 2 دقیقه تفت دادن 1 قاشق دیگر روغن زیتون اضافه کنید.
گام بعدی کار اختصاص دارد به برنج را با کمی روغن و نمک و چند پیمانه آب بگذارید روی حرارت تا بپزد. برنج را کمی خام تر از معمول بردارید و آبکش کنید. برنج آبکش شده را روی مخلوط گوجه بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس کف قابلمه را چرب کنید و وقتی کمی داغ شد، برنج گوجه ای را داخل آن بریزید. یک فنجان آب دیگر اضافه کنید. با کفگیر روی برنج را صاف کنید و کمی فشار بدهید. بعد در قابلمه را ببندید. بعد از 5 دقیقه شعله زیر برنج را کم کم کنید. سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و در دو قاشق روغن زیتون سرخ کنید. آن را کنار بگذارید.
در ادامه کار گوشت چرخ کرده را با 1 قاشق چای خوری زردچوبه، 2 قاشق چایخوری پاپریکا و قدری نمک و فلفل طعمدار کنید. کف تابه داغ 2 قاشق روغن زیتون بریزید. گوشت را قلقلی کنید. گوشت های قلقلی را به سرعت کف تابه بچینید. اگر سرعتتان کم است، شعله را خیلی کم کنید تا در طول این مدت کوفته های قبلی نسوزند. وقتی همه کوفته ها را در تابه چیدید شعله را کمی بیشتر کنید. وقتی یک طرف کوفته ها سرخ شد به سرعت آنها را برگردانید. پس از سرخ شدن طرف دوم، شعله را کم کنید و در تابه را بگذارید تا مغزپخت شوند.
در پایان کار هم بعد از یک ساعت که برنج دم کشید، زیر آن را خاموش کنید. در قابلمه را ببندید و کف قابلمه آب سرد بگیرید (. حال پلو گوجه را در دیس مورد نظر برگردانید و آن را با سیب زمینی سرخ کرده، گوشت قلقلی و جعفری تازه تزیین کنید. پلو گوجه با گوشت قلقلی را با سالاد و لیمو ترش تازه یا همراه ماست سرو کنید. امیدواریم این روش تهیه مورد رضایت شما بوده باشد و توانست باشید با این آموزش یک گوجه پلو خوشمزه و مخصوص برای خانواده تهیه کرده باشید.