در یکی از دیگر از مطالب دسته سلامت سایت نازشو برای شما 30 تا از خواص به را قرار دادیم در این فصل از سال میوه به بصورت تازه بسیار یافت می شود و شما می توانید به راحتی آن را در بازار تهیه کنید اما همه شما برخی از خواص به را می دانید اما شاید در این پست شما با خواصی از به آشنا شوید که فکرش هم نمی کردید چون به یک میوه بسیار بسیار پرخاصیت است و فواید به بسیار زیاد است و در ایران هم بسیار این میوه پرطرفدار نیز می باشد. و از قدیمی برای خیلی از بیماری ها می گفتند که به بسیار مفید است و می تواند کمک کننده برای درمان باشد. اما امروز به طور علمی این موضوعات ثابت شده است و خیلی جالب است که خواصی که افراد قدیمی درباره خاصیت به می گفتند بیشترشان جزوه این موارد هستند و آن ها اشتباه نمی کردند و بخوبی تشخیص می دادند که به چه فوایدی می تواند برای بدن انسان داشته باشد. در ادامه این مطلب می خواهیم ابتدا شما با میوه به آشنا کنیم و سپس سراغ ویتامین های به و خواص آن نیز برویم شما را دعودت می کنم که همراه ما باشید تا با خواص به بیشتر آشنا شوید و هم اطلاعات عمومی خود را بالا می برید و هم شاید از این به بعد تصمیم بگیرد که خواص برای شما زیاد است و از این میوه خوشمزه بیشتر استفاده کنید مثل همه مواد غذایی ممکن است میوه به برای افرادی ضرر داشته باشد این افراد باید قبل از مصرف این میوه با پزشک خود نیز در این باره مشورت کنند تا مشکلی برایشان ایجاد نشود.

آشنایی با میوه به

میوهٔ بـِه دارای گوشت خشک و کرکی است که طعمی ترش و تقریباً گس دارد. با این حال وقتی به پخته می‌شود بو و طعمی بسیار خوش دارد. برای کمپوت مناسب است و بصورت مربا و مارمالاد نیز کاربردی عالی دارد. اگر به دنبال به هستید باید به بازار کشاورزان یا مغازه‌های مخصوص سبزی مراجعه کنید. به در داخل آمریکا بیشتر از کالیفرنیا می‌آید اما این میوه بصورت جهانی در ایران (۰٫۷۵ تولید دنیا)، فرانسه، یونان، آرژانتین، نیوزیلند نیز پرورش می‌یابد.

درخت به درختی است از تیره گل سرخیان، جزو دسته سیب‌ها که پشت برگ‌هایش کرک‌دار است.

به سرشار از ویتامین‌ های به : آ و ب، و املاح آهکی و تانن است. به دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است و صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می‌کند. به مقوی قلب، معده و اعصاب است، و دمنوش آن آرامبخش است. درخت به را در سراب و میانه، هیوا، در رامیان و کتول، شغال، در لاهیجان و دلیجان و رودسر، توچ و در رامسر و شهسوار، سنگه می‌نامند. درخت به، در خاک‌های خشک و خیلی آهکی خوب نمی‌روید و نیازمند به خاک ژرف است.

گونه های به

گونه‌ های زیادی به وجود دارد که فقط دوتای آنها قابل توجه‌است. به معطر: شکلی بیضی با انتهای مخروطی دارد. پوست آن نرم، زرد و دارای گوشت سفید است. آناناسی: تاحدی شبیه گلابی برآمده‌است. پوست آن بعد از رسیدن زرد می‌شود و گوشت آن زرد رنگ و با طعم خفیفی از آناناس است.

در ۱۰۰ گرم میوه به مواد زیر مواد زیر وجود است :

آب                           ۸۳ گرم
مواد قندی                  ۱۰ گرم
مواد نشاسته ای           ۵ گرم
کلسیم                     ۱۰ میلی گرم
فسفر                       ۱۷ میلی گرم
آهن                       ۰/۸ میلی گرم
پتاسیم                  ۱۹۵ میلی گرم
سدیم                    ۵ میلی گرم
ویتامین آ               ۴۰ واحد
ویتامین ث            ۱۵ میلی گرم
ویتامین ب ۱         ۰/۰۲ میلی گرم
ویتامین ب ۲        ۰/۰۳ میلی گرم
ویتامین ب ۳       ۰/۲ میلی گرم

30 تا از خواص به

  1.  کمک به هضم غذا
  2. جلوی تهوع و استفراغ غیر ارادی را می گیرد.
  3. تجدید و احیای روحیه
  4. خوشحال بودن
  5. از بین برنده تشنگی می باشد.
  6. تقویت کننده قلب، کبد و معده
  7. تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.
  8. تحریک کننده اشتها
  9. نرم کننده سینه
  10. ادرارآور
  11. لعاب به دانه برای ترمیم زخم ها و سوختگی پوست در اثر آتش بسیار مفید است.
  12. جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.
  13. از بین برنده بوی بد دهان
  14. خوشبوکردن اتاق
  15. مفید برای کاهش وزن ، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
  16. ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.
  17. کمک به پایین آوردن کلسترول خون
  18. کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
  19. جویدن به دانه برای رفع کندی دندان ها و برای تقویت نیروی جنسی در گرم مزاج ها مفید است.
  20. کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین C
  21. مفید برای زخم معده
  22. خواص آب به
  23. از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
  24. سردرد را برطرف می کند.
  25. اثرات مثبت بر فکر و ذهن
  26. خواص هسته میوه به (به دانه)
    برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است.
  27. ضد تب
  28. مفید برای اسهال
  29. جلوی خون ریزی را می گیرد.
  30. تنگی نفس

خواص به در احدایث اسلامی

امام رضا (ع) درباره تقویت قلب در سخنی میوه « به» را مفید دانسته می‏ فرمایند:

به رسول خدا (صلی الله علیه و آله)« به» هدیه دادند، آن را با دستشان نصف کردند. آن حضرت« به» را خیلی دوست ‏داشتند و آن را تناول کرده و به یارانش که در محضرش بودند نیز دادند و فرمودند: « به» بخورید که آن قلب را جلا داده و برای سینه خوب بوده و آن را تمیز می‏ کند.»

امام صادق (ع) می فرماید : ” بِه، معده را نیکو و قلب را محکم و قوی می سازد . ”

در دین اسلام درباره تأثیرات روحی و روانی خوردنی ها ، توصیه های فراوانی به چشم می خورد. پیامبر (ص) می فرمایند :

« به» بخورید ، چرا که ذهن را تقویت می کند ، غم و اندوه را می برد و فرزند را زیبا می سازد»

خوب امیدواریم که این مطلب کامل بوده باشد و توانسته باشید اطلاعات مهی ار از آن کسب کرده باشید و از میوه به بیشتر استفاده کنید چون در این مطلب با بسیار از خواص به نیز آشنا شدید خواص به شاید بیشتر هم باشد ما سعی کردیم 30 تا از بهترین خواص به را به شما معرفی کنیم و شما می توانید با اشتراک گذاری مطلب 30 تا از خواص میوه به دوستان خود را از این خواص به آگاه سازید.

مطالب مرتبط