5 پیشنهاد برای خرید لپ تاپ 2018 97
در این مطلب سایت نازشو قصد داریم به شما 5 لپ تاپ معرفی کنیم که هر کدام آن ها در رنج های مختلفی از نظر سیتمی و قیمت قرار دارد بسیاری نیز در خرید لپ تاپ نمی دانند چه سیستمی مناسب آن ها است خوب این موضوع بعضی اوقات باعث هزینه بیشتر می شود و گاهی اوقات هم پیش می آید که شما سیستمی را خریداری کرده و بعد متوجه این می شوید که این سیستم جوابگوی شما نیست. خوشبختانه الان مشاور های خوبی قبل از خرید به مشتری داده می شود اما بازهم برخی سعی دارند با فروش یک لپ تاپ با ویژگی های بالاتر سود بیشتری کنند نه اینکه شما یک سیستم مناسب با هزینه مناسب بخرید. ما می خواهیم یک توضیح و معرفی کوتاه از چند از لپ تاپ های خوب در بازار ایران را داشته باشیم که امیدواریم مورد توجه شما نیز قرار بگیرد.
1- لپ تاپ 15 اينچي لنوو مدل Ideapad 320 – AK
ازآنجاییکه شرکت سازنده در تولید این مدل، تنوع زیادی ایجاد کرده و خواسته آیدیاپد ۳۲۰ را برای قشر زیادی از کاربران ارائه دهد، با مشخصات متنوعی از آن درون بازار مواجه خواهید شد. مهم این است که در تمام مدلهای آیدیاپد ۳۲۰ از پردازندههای اینتل و گاهی AMD استفاده شده است و دارندهی لپ تاپ میتواند اعلام کند که لپتاپی مجهز به پردازندههای جدید و قوی در اختیار دارد. در این مدل، از نسخهی Core i5 مدل 7200U استفاده شده که فرکانس کاری آن ۲.۵ گیگاهرتز است. قدرت این پردازنده برای کارهای روزمره و متوسط کافی است و در انجام کارهای خاص و سنگین عملکرد خیلی خوبی ندارد. در بخش پردازشگر گرافیگی از پردازندهی GeForce 920MX استفاده شده است. این پردازندهی گرافیکی با دو گیگابایت حافظهی گرافیکی اختصاصی، از لحاظ قدرت پردازشی در حد و اندازهی کارتهای گرافیکی بالارده نیست؛ اما میتواند کارهای نیمهحرفهای را انجام دهد و گاهی هم بازیهای دو بعدی را اجرا کند.
در ادامهی مشخصات فنی این لپ تاپ ، به ۴ گیگابایت رم از نوع DDR4 میرسیم؛ مقداری که برای یک لپ تاپ امروزی مناسب است. کمتر از این مقدار را نمیتوان با خیال راحت به کسی که میخواهد استفادهی حرفهای از لپتاپش داشته باشد، توصیه کرد. با ۴ گیگابایت رم، برنامههای سبک گرافیکی بهخوبی اجرا میشوند و میتوانید با خیال راحت چندین تب را درون مرورگر فایرفاکس یا کروم خود باز کنید؛ بدون اینکه کامپیوترتان هنگ کند یا از سرعتش کم شود. وقتی به مقولهی فضای ذخیرهسازی برسیم، اوضاع بسیار بهتر خواهد بود؛ چراکه در آیدیاپد ۳۲۰ از یک حافظهی داخلی با ظرفیت یک ترابایت استفاده شده است. حافظهای که فضای ذخیرهسازی زیادی در اختیار کاربر قرار میدهد. استفاده از چنین هارددیسکی در لپتاپی با این قیمت بسیار خوب است و کسی که چنین لپتاپی میخرد، عملا در خرید یک هارددیسک اکسترنال صرفهجویی کرده است. پرکردن یک هارد یک ترابایتی کار هر کسی نیست و برای تعداد زیادی عکس و فایل و فیلم مناسب خواهد بود. این لپ تاپ با هر بار شارژ، حدود پنج ساعت در شرایط تماشای فایل ویدیویی روشن خواهد ماند که میزان معمول و مناسبی است.
نقاط قوت
کيفيت ساخت قابل قبول
کيبورد جزيره اي
قيمت مناسب
مجهز به USB Type-C
نقاط ضعف
زاويه ديد محدود صفحهنمايش
کيفيت متوسط صفحهنمايش
2- لپ تاپ 13 اینچی اپل مدل MacBook Air MQD32 2017
سال 2008 میلادی شرکت اپل اولین نسل از الترابوکهای MacBook Air را روانه بازار کرد و استاندارد جدیدی از وزن، ابعاد و کارایی را برای این نوع از دستگاهها معرفی نمود. تا کنون 9 نسل از این محصول تولید شده که هر سال از لحاظ طراحی ظاهری، امکانات، ویژگیها و سختافزارها پیشرفت کرده و کاملتر شده است. اپل در سری 2017 آلترابوک MacBook Air از پردازندههای سری Core اینتل استفاده کرده و طبیعتا پردازشگر گرافیکی آنبرد آن هم از سری Intel HD Graphics 6000 است. رم 8 گیگابایتی از نوع 1600MHz LPDDR3 و حافظه داخلی 128 تا 512 گیگابایتی از نوع SSD هم از دیگر مشخصات سختافزاری این مدل جدید هستند و تنها تغییری که نسبت به مدل قبلی اعمال شده افزایش میزان رم پیش فرض از 4 به 8 گیگابایت است. این کانفیگ مجهز به 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی است که برای کاربری های حرفه ای تر که به سرعت بالاتر و حافظه داخلی بیشتری نیاز دارند مناسب است. استفاده از نسل دوم پورت تاندربولت هم تنها تغییری ست که در بخش پورتها ایجاد شده و باقی موارد همان دو پورت USB 3.0، جک 3.5 میلیمتری هدفون و کارتخوان مخصوص SD Card است که البته این مورد آخر تنها روی مدل 13 اینچی وجود دارد. هرچند که این تعداد پورت در کل برای یک الترابوک مناسب است و محصولات اپل استانداردهای خاص خود را دارند، اما جای پورتهای معمولتری مانند HDMI یا LAN روی این دستگاه خالی است. صفحهی نمایش این دستگاه در دو اندازه 11.6 و 13.3 اینچی با وضوح پیشفرض 1366 در 768 و 1440 در 900 پیکسل موجود است. هر دو مدل از نوع LED و روکش براق هستند و هنوز خبری از صفحهی نمایش رتینا در MacBook Air نیست. کیبورد و تاچپد مانند تمامی دیگر محصولات اپل از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند. کیبورد از نوع جزیرهای با استاندارد QWERTY و مجهز به نور پسزمینه بوده و تاچپد هم از نوع یکتکه با سطح صیقلی و دقت بسیار بالا است. برخلاف مدلهای حرفهای MacBook Pro که مجهز به تکنولوژی جدید Force Touch در تاچپد هستند، سری Air هنوز از این ویژگی فوقالعاده بهرهمند نشدهاند. باتریهای MacBook Air سری 2017 نسبت به نسل 2016 تغییری نکرده و در شرایط استاندارد وبگردی با اتصال WiFi میزان نگهداری شارژ در مدل 11 اینچی 9 ساعت و در مدل 13 اینچی 12 ساعت است که در هر دو حالت عالی هستند. حتی در برخی تستهای انجام شده با مدل 13 اینچی با روشنایی تصویر متوسط این عدد به 14 ساعت هم رسیده است. با وجود تمامی این امکانات و ویژگیها و استفاده از فلز آلومینیوم برای تمامی قسمتهای بدنه، MacBook Air همچنان بسیار باریک و سبک است. وزن مدل 11 اینچی 1.08 کیلوگرم و وزن مدل 13 اینچی 1.35 کیلوگرم بوده و ضخامت هر دو مدل هم تنها 17 میلیمتر است. در مجموع شرکت اپل در نسل جدید الترابوکهای MacBook Air خود بیشتر به قدرت و کارایی دستگاه توجه کرده و به نوعی همان پیکره قبلی را از درون توانمندتر کرده است.
نقاط قوت
طراحي باريک و سبک، بدنه يکپارچه آلومينيومي با کيفيت فوقالعاده
کيبورد عالي با حسگر نور پسزمينهي خودکار
بهترين تاچ پد موجود در بين اولترابوکهاي بازار
سختافزار قدرتمند و سريع، مجهز به حافظهي داخلي SSD با درگاه PCI-e
شارژدهي باتري بيرقيب
نقاط ضعف
صفحهنمايش با دقت پايينتر از رقباي اصلي
طراحي بدنه هيچ تغييري نسبت به مدل 2016 ندارد
3- لپ تاپ 15 اینچی ایسر مدل Aspire A715-71G-73BU
شرکت «ایسر» یکی از شرکتهای خوب و فعال در زمینهی تولید لپ تاپ های زیبا با کاربری حرفهای است. یکی از مدلهای جدید، خوشساخت و زیبای این شرکت، «Aspire A715-71G-73BU» بوده که با رنگ مشکی به بازار عرضه شده است. این دستگاه از نسل هفتم پردازندههای اینتل یعنی Kaby Lake با مشخصات Core i7 7700HQ بهره گرفته است که با سرعت زیاد تا ۳.۸ گیگاهرتز، توان انجام برنامهها و کارهای سنگین و حرفهای را دارد. حافظهی رم 16 گیگابایت از نوع DDR4، یک ترابایت حافظهی داخلی و پردازندهی گرافیکی NVIDIA GeForce GTX 1050 با حافظهی اختصاصی چهار گیگابایت برای کاربری مالتیمدیا و حرفهای کاملا مناسب است. صفحهنمایش آن ۱۵.۶ اینچ با روکش مات و کیفیت Full HD است که برای بازی یا تماشای فیلم، کاربردی ارزیابی میشود. سایر امکانات آن ازجمله وجود پورت شبکهی Ethernet، وبکم و بلوتوث هم کامل است. این دستگاه از نظر رابطهای کاربری هم وضعیت خوبی دارد و از دو پورت USB 2.0، یک پورت USB 3.0، یک ورودی HDMI، پورت LAN و یک پورت USB Type-C بهره میبرد. این لپتاپ باتوجه به مشخصات سختافزاری، در ردهی کاربری مالتیمدیا قرار دارد و وجود یک باتری چهارسلولی با هفت ساعت شارژدهی برای این منظور مناسب و نسبتا قابلقبول است. لازم است بدانید این دستگاه فاقد سیستمعامل است و خودتان باید زحمت نصب سیستمعامل را بکشید که البته باتوجه به سایر ویژگیهای خوب آن، این مسئله چندان مهم نیست. درمجموع، خرید این محصول برای افرادی مناسب است که از لپتاپ انتظار بسیار بیشتری از یک لپتاپ معمولی دارند و میخواهند کارهای گرافیکی و حرفهای با آن انجام دهند.
نقاط قوت
طراحي زيبا
پردازندهي نسل هفتم (Kaby Lake)
طول عمر خوب باتري
صفحهنمايش با روکش مات
نقاط ضعف
جذب اثر انگشت و چربي روي بدنه
صفحهنمايش با ديد محدود
4- لپ تاپ 13 اینچی مایکروسافت مدل Surface Book 2- A
در کنفرانس 6 اکتبر 2015 مایکروسافت همهچیز طبق پیشبینیها بود و محصولاتی که همگان از قبل انتظار داشتند یکی پس از دیگری معرفی میشدند. اما در یک سوم پایانی کنفرانس ناگهان از محصولی رونمایی شد که تمامی حضار را غافلگیر کرد؛ اولین لپ تاپ مایکروسافت به نام Surface Book. اخیرا سری جدید این لپتاپ با نام Surace Book 2 هم وارد بازار شده است. این لپ تاپ تبدیلپذیر 13 اینچی یک ترکیب بینظیر از طراحی زیبا و خلاقانه درکنار سختافزارهای قدرتمند است. لولای متصلکننده صفحهنمایش به بدنهی لپ تاپ به گونهای طراحی شده که میتوان صفحهنمایش را از بدنه جدا کرد و مانند یک تبلت آن را در دست گرفت. صفحهنمایش کمنظیر این محصول از نوع لمسی با پنل مخصوص و انحصاری مایکروسافت با نام PixelSense و روکش براق است که وضوح تصویری متفاوت برابر با 3000×2000 پیکسل دارد. با وجود براقبودن روکش، باز هم این صفحهنمایش زاویهی دید بالایی دارد و حتی در محیطهای خارجی هم میتوان تصاویر را با شفافیت بالایی روی آن مشاهده کرد. به جرات میتوان گفت 2 Surface Book یکی از بهترین لپ تاپهای ویندوزی است. نسل هفتم پردازندههای سری Core i5 اینتل، حافظه داخلی SSD و 8 گیگابایت رم، از جمله عوامل قدرتمندبودن این دستگاه هستند. پردازشگر گرافیکی این محصول یک تراشهی آنبورد بدون حافظهی اختصاصی است. این مدل که در حال حاضر نمونه میانرده در بین مدلهای 2 Surface Book محسوب میشود، با پردازنده مرکزی Core i5 7300U، رم 8 گیگابایتی، 256 گیگابایت حافظهی داخلی SSD و پردازشگر گرافیکی آنبورد ارائه میشود. کاربرانی که قصد اجرای برنامههای نیمهحرفهای و البته تا حدودی حرفهای را داشته یا میخواهند بازیهای کامپیوتری را با کیفیت متوسط بازی کنند، این مدل میتواند انتخاب مناسبی برای آنها باشد. باتری این لپ تاپ تا 17 ساعت روشن ماندن دستگاه را در حالت پخش ویدئو تضمین میکند. برای این لپتاپ یک قلم دیجیتالی به نام Surface Pen هم در نظر گرفته شده که میتوانید آن را به صورت جدا خریداری کنید و برای کار و طراحی روی صفحهنمایش لمسی دستگاه، تقریبا بدون نقص است. پورتهای ورودی و خروجی زیادی روی دستگاه مشاهده نمیشود که عبارتند از دو پورت USB 3.1، یک پورت USB Type-C، کارتخوان و جک 3.5 میلیمتری صدا که بهغیر از جک صدا باقی پورتها روی داک قرار گرفتهاند. البته روی لبهی بالایی تبلت سه کلید برای روشن و خاموش کردن دستگاه و کم و زیاد کردن صدا هم وجود دارد. در مجموع میتوان 2 Surface Book را خوشساختترین دستگاه ویندوزی حال حاضر دانست که با قابلیتهای متعدد خود تجربه کاربری کاملا متفاوتی را خلق خواهد کرد.
نقاط قوت
قابليت تبديلپذيري از لپ تاپ به تبلت
مجموعه سختافزاري خوب
وضوح و شفافيت خيرهکننده صفحهي نمايش
بدنه خوشساخت از فلز منيزيوم با ظاهر زيبا و چشمنواز
کيفيت بالاي کيبورد و تاچپد به همراه قلم ديجيتالي
نقاط ضعف
طراحي لولاي متصل کننده بدنه به صفحهنمايش
کيفيت متوسط بلندگوها
قيمت بالا
5- لپ تاپ 13 اينچي دل مدل XPS 13-0848
دل «Dell» شاید در مسابقهی سبکترین آلترابوکهای 13 اینچی رقابت را به برخی شرکتها مانند لنوو واگذار کرده باشد، اما احتمالا بتواند محصول جدیدش را یکی از کوچکترین دستگاههای 13 اینچی بازار بنامد. این کمپانی ورژن جدیدی از الترابوکهای XPS 13 اینچی خود را ارائه کرده که به لطف بزل (حاشیه دور صفحهنمایش) بسیار کم آن به اندازه یک لپ تاپ 11 یا 12 اینچی جمع و جور شده است. اگر آن را بالای یک لپ تاپ مک بوک ایر 13 اینچی اپل بگذارید، فضای خالی زیادی چه در طول و چه در عرض وجود خواهد داشت. این اتفاق بدین دلیل است که مکبوک ایرها و بسیاری از آلترابوکهای بازار دارای حاشیه دور صفحهنمایش ضخیمی هستند، در حالی که حاشیه دور صفحهنمایش XPS 13 بسیار باریک بوده و حتی میتوان لقب صفحهنمایش بدون حاشیه را به آن داد! هرچند که نداشتن حاشیه در بالای صفحهنمایش باعث شده فضایی برای قرارگیری وبکم وجود نداشته باشد و به ناچار وبکم به حاشیه پایینی صفحهی نمایش منتقل شده و تا حدودی کارایی خود را از دست داده است. علاوه بر کوچکی ابعاد و وزن 1.1 کیلوگرمی، XPS 13 جدید از بسیاری جهات شبیه به مدل قبلی طراحی شده است. این لپ تاپ همچنین همان توقعی که از مشخصات سخت افزاری یک پرچمدار 2015 خواهید داشت را در خود دارد. پردازندهی آن به نسل ششم پردازندههای Core i5 اینتل به نام Skylake مجهز شده و دارای صفحهنمایش لمسی با پنل IPS، روکش براق و رزولوشن تصویر QHD برابر با 3200×1800 پیکسل و روشنایی 400 نیت است. به گفتهی شرکت دل، این محصول عمر باتری بیشتر از 10 ساعت دارد که ادعایی بزرگ محسوب میشود؛ اما به واسطهی استفاده از پردازندهی کم مصرف اینتل و همچنین صفحهنمایش کممصرف IGZO شارپ چنین عمر باتری چندان بعید نیست. وجود 16 گیگابایت رم در کنار 512 گیگابایت حافظهی داخلی از نوع SSD هم سرعت کاری این دستگاه را بسیار بالا بردهاند. کیبورد خوش ساخت جزیره ای با نور پسزمینه، تاچپد با حساسیت بالا و پورتهای کاربردی هم از دیگر نقاط قوت این محصول دوستداشتنی هستند.
نقاط قوت
طراحي عالي بدنه با وزن و ضخامت کم
کيفيت ساخت بالا
پردازنده مرکزي قوي به نسبت آلترابوکها
صفحهي نمايش لمسي با کيفيت QHD
شارژدهي بالاي باتري
نقاط ضعف
محل قرارگيري وبکم در پايين صفحهي نمايش