5 پیشنهاد فیلم سینمایی ایرانی
برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو 5 پیشنهاد فیلم سینمایی ایرانی داریم که اگر تا به حال آن ها را ندید پیشنهاد می کنم حتما این فیلم ها را تهیه کرده و آن ها را تماشا کنید. شاید بار برای شما پیش آمده است که وقت آزادی دارید و دوست دارید فیلم خوب ببینید. انتخاب یک فیلم سینمایی خوب برای تماشا کمی شاید سخت باشد و ما برای شما در سری اول پیشنهاد های خود برای دیدن فیلم سینمایی ایران پنج پیشنهاد فوق العاده داریم که در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد.
1- فیلم سینمایی هامون
پیشنهاد اول ما یک فیلم عاشقانه به یاد ماندنی سینمای ایران است. فیلمی به کارگردانی داریوش مهرجویی است. اگر هم چندبار آن را دیدهاید، اصلا نگران نباشید! چون باز هم میتوانید «هامون» را ببینید و خسته نشوید. تعریفی که از عشق در این فیلم روایت میشود یک تعریف پستمدرن از عشق است. هامون از فیلمهای نوستالژیک، جریانساز و مهم روشنفکری دهه ۶۰ است که داستانش را در بطن ماجرایی عاشقانه پیش میبرد. هامون که عاشق مهشید است در آستانه جدایی از عشقاش قرار دارد که حالا خواستگاری ثروتمند در اطراف او است. حسین پاینده در این مورد نوشته: هامون از عشق سخن میگوید؛ در حالی که معشوق به او خیانت کرده است. از انسانیت سخن میگوید در حالی که اطرافیانش محافظهکارانه منافع شخصی را در اولویت دارند و هر اصل انسانیای را بیدغدغه زیر پا میگذارند. بسیار دلالتمند است که در چندین صحنه از فیلم هامون نه به نثر بلکه به زبان شعر (با سرودههایی از نیما و شاملو) با دیگران سخن میگوید. این قابلیت حکایت از تمایز بنیادینی دارد که او را از جهان پیرامونش جدا میکند. در صحنهای در دادگاه هنگامی که حتی وکیل خودش او را به طلاق از مهشید توصیه میکند، فریاد میزند که همسرش «سهم و حق» او از زندگی است، اما در صحنهای دیگر در تاریکی شب با تفنگ به کمین معشوق مینشیند تا او را از زندگی ساقط کند. اوج این تناقض را زمانی میبینیم که هامون درست هنگام کشیدن ماشه و شلیک به سمت مهشید، با مهرورزانهترین لحنِ یک عاشق دلخسته به او ابراز عشق هم میکند.
2- ابد و یک روز
در شماره دو پیشنهاد فیلم سینمایی ایرانی ، فیلم اجتماعی و بسیار خوش ساخت که اگر آن ندید بسیار ضرر کرده اید چون بی شک یکی از بهترین فیلم های سینمایی پنج سال اخیر سینمای ایران بوده است. داستان، روایتی نسبتاً ساده از فقر و شکست و جرم و روابط معیوب و پیچیدۀ افراد یک خانواده است. ازدواج مصلحتی دختر خانواده برای نجات دیگر اعضا از فقر؛ که نهایتاً انجام نمی شود؛ اما خاص بودن این فیلم تا حد جایگاه نخست در فهرست سایت پرمخاطب منظوم، بی تردید مدیون فضاسازی رئالیستی و دقیق، داستان روان و درست و بازی های بسیار خیره کننده و خلق لحظات اثرگذار در فیلم است.
اتفاقی که برای این فیلم افتاد و تکیه کلام ها و لحظات خاص آن در قالب هشتگ و تصاویر طنز و جدی، به سرعت وارد ادبیات شفاهی و مجازی جامعه شد، برای کمتر فیلمی رخ داد. جوایز بسیاری برای بازی های عالی و فیلمنامه و کارگردانی نصیب این فیلم شد و مانند بسیاری از فیلم های مشابه، ازسوی برخی هم متهم به سیاه نمایی شد. برخی منتقدان هم معتقد بودند که این فیلم میزانی از توجه دریافت کرد که سزاوارش نبود. اما درهرصورت، این فیلم توانست با مخاطب، به طورگسترده و به خوبی ارتباط برقرار کند.
3- فیلم سینمایی گذشته
فیلم درام فرانسوی محصول سال ۲۰۱۳ به کارگردانی اصغر فرهادی است که برای اولین بار در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۳ اکران شد. برنیس بژو، طاهر رحیم و علی مصفا از بازیگران این فیلم هستند. این فیلم به زبان فرانسوی است و در پاریس تصویربرداری شدهاست. فیلم گذشته نامزد نخل طلا جشنواره فیلم کن شد و برای نمایندگی سینمای ایران برای دریافت اسکار ۲۰۱۳ بهترین فیلم غیرانگلیسیزبان برگزیده شد. داستان چند رابطه با محور اتفاقاتی در «گذشته» است. یک رابطه به پایان میرسد و دیگری قرار است شروع شود. محورِ هر دو رابطهای که به پایان میرسد و رابطهٔ جدیدی که قرار است آغاز شود، زنی به نام مارین (برنیس بژو) است. احمد (علی مصفا)، که شوهر دوم مارین است، بهخاطر اختلاف با او به ایران بازگشته و پس از چهار سال به دعوت ماری به فرانسه فراخوانده میشود که میبیند همسرش نیز با مردی تازه به نام سَمیر (طاهر رحیم) آشنا شدهاست؛ پس ماری و احمد با یک طلاق توافقی – باتوجهبه نداشتن بچهای مشترک از خود – از هم جدا میشوند. اما مشکل لوسی (دختر بزرگ ماری از همسر اولش) با ازدواج جدید مادرش و اتفاقی که برای سِلین – همسر اول سمیر – افتادهاست، گذشتهای را ایجاد کرده که بهراحتی نمیتوان از آن عبور کرد.
4- فیلم سینمایی بارکد
اگر دنبال یک فیلم سینمایی کمدی و باحال برای آخر هفته هستید بی شک بارکد یک پیشنهاد فوق العاده برای شما است. بارکد فیلمی به کارگردانی و تهیهکنندگی مصطفی کیایی و نویسندگی مصطفی کیایی و مهیار شاهرخی محصول سال ۱۳۹۴ است. جوانی به نام حامد (بهرام رادان) برای استخدام به دفتر رئیس یک شرکت (رضا کیانیان) مراجعه میکند. داستان فیلم، ماجرای چگونگی رسیدن این جوان به دفتر کار پابوش درست کننده پدرش تعریف می کند.
5- فیلم سینمایی بادیگارد
حاتمی کیا که شاید چندسالی از روزهای اوجش فاصله گرفته بود، با «بادیگارد» بازگشتی درخور اعتنا داشت. بادیگارد، از قوت و دقت فنی فیلم های پیشین حاتمی کیا برخوردار است. ازجمله نکات خاص مایۀ جلب نظر مخاطب، این است که در دوران روایت گری ساده و دورازقضاوت و مینی مالیستی اما پر از جزییات، حاتمی کیا با بی پردگی، عقاید روشن و قضاوت گرانۀ خویش را با مهارت بر پرده نقش می کند. او پیش وپس از این فیلم، با بیان جملات انتقادی تندوتیز نسبت به جریانات سیاسی و فرهنگی موجود، بر حواشی پیرامون خود و فیلمش افزود. این فیلم با بازی های خوب پرویز پرستویی و بابک حمیدیان در نقش های اصلی، جوایزی از جشنوارۀ آن سال، دریافت کرد.
امیدوارم که از مطلب 5 پیشنهاد فیلم سینمایی ایرانی رضایت داشته باشید اگر هر کدام از فیلم ها دیدید حتما نظرات خود را درباره آن برای سایر بازدیدکنندگان بنویسید. این پست سری اول پیشنهاد فیلم سینمایی بوده است بزودی سری های جدید این پیشنهاد ها منتشر خواهند شد.