تاثیرات ورزش

6 تا از تاثیرات ورزش نیم ساعته در روز

6 تا از تاثیرات ورزش نیم ساعته در روز

دیگر امروز همه با تاثیرات ورزش آشنا هستند ما می خواهیم در این مطلب انجام ورزش فقط نیم ساعته منظم در روز را برای شما قرار دهیم این ورزش های می توانند پیاده روی ، شنا ، دویدن ، بازی بدمینتون ، شنا و دیگر ورزش ها باشند. اما شاید برایتان بسیار جالب باشد بدانید که زمان گذاشتن نیم ساعته در روز چه فواید برای شما می تواند داشته باشد. اگر این مطلب را تا انتها مطالعه کنید حتما به این فکر خواهید کرد که یک برنامه منظم برای انجام ورزش برای خود در نظر بگیرد. من شما را دعوت می کنم که حتما با تاثیرات ورزش نیم ساعته آشنا شوید. و حداقل این مقدار زمان را در طول روز برای انجام یک فعالیت بدنی در نظر بگیرد. در ادامه همراه ما باشید.

1- رفع استرس و هدیه آرامش

تنها 30 دقیقه ورزش روزانه تفاوت بزرگی را در وضعیت احساسی در مقابل استرس ایجاد می کند. فعالیت های ورزشی تاثیری مثبت بر افزایش دوپامین، سروتونین و نورآدرنالین دارد و سبب بیشتر آرامش بیشتر در افراد می گردد.

2- جلوگیری از افسردگی

 نتایج جدیدترین تحقیقات نشان داده که ورزش یک دارو برای رفع افسردگی محسوب می شود. سطوح هورمون های سروتونین و اندورفین با انجام ورزش در بدن افزایش می یابد. اندورفین در واکنش به درد و استرس ترشح می‌ شود و به تسکین اضطراب و افسردگی کمک می ‌کند. سروتونین نیز یک انتقال دهنده شیمیایی دخیل در بهبود اختلالات روانی مانند افسردگی است و نقش مهمی در افزایش خلق و خو، بهبود الگوهای خواب و کنترل اشتها دارد.

3- بهبود یادگیری

به همان اندازه که حل جدول یا پازل به تولید سلول ‌های مغزی می ‌انجامد، انجام ورزش جدید در بزرگسالی نیز به نتایج مشابهی منتهی می ‌شود. نتایج مطالعات عصب شناسی تیز حاکی از آن است که یادگیری مهارت‌ های فیزیکی جدید در بزرگسالی، به افزایش حجم سلول‌ های خاکستری مغز ‍‌منتهی می ‌شود.

تاثیرات ورزش

4- بالا رفتن انرژی

محققان دانشگاه جورجیا اعلام کرده اند که سطوح متوسط ورزش در روز منجر به افزایش انرژی کلی بدن می شود و کاهش خستگی مفرط را به همراه دارد.

5- جلوگیری از آلزایمر
این حقیقت دارد که هر چقدر سن بالا می ‌رود، مغز هم تحلیل می‌ رود و احتمال ابتلا به بیماری ‌هایی چون آلزایمر افزایش می ‌یابد. با وجود اینکه ورزش نمی تواند آلزایمر را درمان کند اما انجام آن می ‌تواند از تحلیل رفتن مغز جلوگیری کند. تحلیل کارایی شناختی معمولا بعد از 45 سالگی اتفاق می ‌افتد. ورزش کردن به‌ خصوص بین سنین 25 تا 45 سال باعث افزایش مواد شیمیایی در مغز می ‌شود که از تحلیل رفتن هیپوکامپ جلوگیری می ‌کند.

6- افزایش حافظه
انجام ورزش مداوم باعث افزایش حافظه و قدرت یادگیری می‌ شود. ورزش کردن تولید سلول ‌های جدید در ناحیه هیپوکامپ مغز را که مسئول حافظه و یادگیری هستند افزایش می ‌دهد.